Ahojte. Žienky prosím čo používate do umývačky? Také čo aj dobre umyje ďakujem , samozrejme vopred opláchneme
Jar platinum kapsule
@adusik0542 cele roky len jar platinum, ale skúsila som z lidla tie kapsulove platinum a sa mi zdajú ešte lepšie už kupujem iba tie
@adusik0542 my tieto, sme spokojní https://www.pilulka.sk/finish-ultimate-plus-all...
Somat extra
Ak ti zle unyva tak si vycisti vrtule
v kauflande kupujem ich prasok do mycky + tiez ich lestidlo
skúsila som kadečo, ale na jar platinum sa nič nechytá... Mám aj rôzne eko prípravky, ale tie sú slabé. Dokonca prášok od greenway sa mi ani nerozpustí...
Z Lidla W5 platinum kapsule a som s nimi spokojna
Finish ten zelený, tabletky mi v nasej vode nerozpustí a servisák odporúča len gély, myčku udržujem práškom od servisáka-raz za pol roka. Inak len umývam zvnútra horucou vodou s octom.
Prasok do umyvacky z Kauflandu a vopred nic neoplachujem, maximalne zoskrabem zvysky jedla. Raz za mesiac °k tomu prihodim Somat tabletu na cistenie a pustim program na 70°.
@adusik0542 DM-kove tablety alebo lidlove. Obcas kipime aj ine, ale tak stacia nam aj tie lacne. Umyju dobre.
Lidl tablety 3v1 boli najlepsie ale akosi ich tam posledne tyzdne uz vobec nemaju 🙄
Ahoj, spokojní sme s DM tabletami, krásne umyjú.
po vyskúšaní všetkého možného Somat gel
Tiež používam finish ale posledné balenie tie zelené vôbec neumyvaju
lidl tabletky ale tie classic