Čo používate, aby prádlo ostalo biele?

hruska91
12. jún 2021

Pocuvajte uz som zufala...co používate aby vase oblecenie ostalo vazne biele? Uz po prvom prani, mam veci zasednute...to snad neje pravda, periem oddelene biele a nove tricko a uz je "po nom". Pracka je vycistena. Používam eco prasok z dmka +ocot miesto avivaze (dcera ma alergiu z vela druhov avivazi, vzdala som to). Dajte hociake tipy, na cene nezalezi, hlavne skusenosti co naozaj pomohlo. Ďakujem

sruma
12. jún 2021

Periem oddelene cisto biele, a biele s potlacou. Tiez pouzivam ocot do kazdeho prania, ale aj avivaz, a pridam vanish na biele k normalnemu prasku.

jarmila2010
12. jún 2021

Používam,len gél z DM na biele prádlo a pridávam aj trochu prác.prasku na biele prádlo DM...aviváž používam ..periem na 40ke ,program bavlna a prádlo mám stále biele

jarmila2010
12. jún 2021

..myslím,že to zasednutie ti môže spôsobovať ten eco prasok

hruska91
autor
12. jún 2021

Baby neposlete mi fotky tych pripravkov co používate? To z dm atd

sruma
12. jún 2021

@hruska91 tento vzdy pridam k bielemu. A moj maly 4mes. sa z neho nevyhadzal tak mozno aj dcerka co ma alergiu ho bude dobre znasat.

jarmila2010
12. jún 2021
jarmila2010
12. jún 2021

V prášku sú bieliace guličky...vanish vôbec nepoužívam,ale ak máš prádlo,už zasedle,skús ho

monkrs
12. jún 2021

@hruska91 ahoj, ja som si kupila perkarbonat sodny, a pridavam do kazdeho prania, do bieleho davam dvojnasobnu davku.

@sruma ocot sa do pracok beodporuca pouzivat. Pri dlhodobom pouzivani gumene casti pracky kvoli octu stvrdnu a zacnu sa rozpadavat. Lepsie je davat namiesto octu kyselinu citronovu. Kupujem krystalicku , pridavam k prasku, a ak to chcem namiesto avivaze, rozmiesam kyselinu s vodou a vylejem do nadobky na avivaz.

jarmila2010
12. jún 2021

A ak má dcéra alergické reakcie,skúšala si pridať plachanie naviac?

hruska91
autor
12. jún 2021

@jarmila2010 neskusala som, dobry napad....
@monkrs to a octom som netusila dakujem...

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
felicita027
12. jún 2021

@hruska91 ja používam Cocolino ale teraz výnimočne mám tiež z dm eco aviváž a Ariel 3 in 1 kapsule alebo z DM kapsule, pravidelne Savo čistiacim prostriedkom čistím práčku a biele periem zvlášť a nikdy mi nič nezošedlo ani čo sa týka oblečenia ani posteľného prádla.

tajik
12. jún 2021

@hruska91 na biele pridávať sódu bikarbónu lebo s octu môže byť to prádlo sede