Pocuvajte uz som zufala...co používate aby vase oblecenie ostalo vazne biele? Uz po prvom prani, mam veci zasednute...to snad neje pravda, periem oddelene biele a nove tricko a uz je "po nom". Pracka je vycistena. Používam eco prasok z dmka +ocot miesto avivaze (dcera ma alergiu z vela druhov avivazi, vzdala som to). Dajte hociake tipy, na cene nezalezi, hlavne skusenosti co naozaj pomohlo. Ďakujem
Používam,len gél z DM na biele prádlo a pridávam aj trochu prác.prasku na biele prádlo DM...aviváž používam ..periem na 40ke ,program bavlna a prádlo mám stále biele
..myslím,že to zasednutie ti môže spôsobovať ten eco prasok
Baby neposlete mi fotky tych pripravkov co používate? To z dm atd
V prášku sú bieliace guličky...vanish vôbec nepoužívam,ale ak máš prádlo,už zasedle,skús ho
@hruska91 ahoj, ja som si kupila perkarbonat sodny, a pridavam do kazdeho prania, do bieleho davam dvojnasobnu davku.
@sruma ocot sa do pracok beodporuca pouzivat. Pri dlhodobom pouzivani gumene casti pracky kvoli octu stvrdnu a zacnu sa rozpadavat. Lepsie je davat namiesto octu kyselinu citronovu. Kupujem krystalicku , pridavam k prasku, a ak to chcem namiesto avivaze, rozmiesam kyselinu s vodou a vylejem do nadobky na avivaz.
A ak má dcéra alergické reakcie,skúšala si pridať plachanie naviac?
@jarmila2010 neskusala som, dobry napad....
@monkrs to a octom som netusila dakujem...
@hruska91 ja používam Cocolino ale teraz výnimočne mám tiež z dm eco aviváž a Ariel 3 in 1 kapsule alebo z DM kapsule, pravidelne Savo čistiacim prostriedkom čistím práčku a biele periem zvlášť a nikdy mi nič nezošedlo ani čo sa týka oblečenia ani posteľného prádla.
Periem oddelene cisto biele, a biele s potlacou. Tiez pouzivam ocot do kazdeho prania, ale aj avivaz, a pridam vanish na biele k normalnemu prasku.