Ahojte. Čo používate doma aby bola v byte príjemná vôňa? Vonné lampy, zvlhčovače vzduchu s éterickým olejom, osviežovač so senzorom alebo časovačom? Chcela by som aby vždy keď otvoríme dvere a prídeme domov sme zacítili príjemnú vôňu. 🙂 Ďakujem
Zásadne len aromalampu s kvalitnými prírodnými éterickými olejmi, netreba zbytočne vdychovať chémiu, myslím, že je to dosť škodlivé.
Osobne nič. Chémie sa nadýchneme kde sa dá. Takze pokial nemáš rada niečo ako sušené bylinky typ levanduľa a podobne, tak bohužiaľ. Ja som predtým používala esenciálne oleje ale s malými deťmi sa to neodporúča
Varím. Nič sa nevyrovná vôni opečenej cibuľky na masle. 🙂
Ja vetram :D najradsej mame vonu certsveho vzduchu. Z takych umelych vonaviek, osviezovacov a pod. ma len boli hlava a je mi z toho zle.
Takze ked je doma pekne upratane, vyvetrane, pripadne su vo vaze rezane kvety, tak to je ta najkrajsia vona 🙂
@mabenn tiez to mam rada😁 taky pach domova...kedze moja mama varila neustale, vzdy ked som prisla domov po skole, som to citila, kedze uz stihla zacat varit🥰
Často periem záclony v aviváži a vela vetram. Mame dvoch psov a zatiaľ mi každý nepsickar kto u nas bol povedal ze to vobec necítiť , takze asi to robím dobrre 😅
Sviecky a vosky do aromalampy, najcastejsie znacky yankee candle, woodwick alebo elektricky osviezovac ambi pur.
Vsetky vyssie fotene a mnohe spomenute su karcinogeny. Naco by som to inhalovala? Myslim, ze dost zatazujeme pluca aj inymi chemikaliami.
Nič špeciálne, pravidelne vetrám a potom sa strieda opraná bielizeň, umytá podlaha, sem tam kytica kvetov... náš domov vonia nami 😍
nič... otvorím okná ked odchadzam z bytu a keď sa vratim... čaka ma najprijemnejšia vôňa 😉
Čerstvo napečené koláče je najlepšia vôňa😁🤷♀️
@buberova Ved prides domov, otvoris okna a narazovo za par minut vymenis vzduch v celom byte 🙂 Inak v zime - ked osupes mandarinky, pomarance, citrony, grepy - tak supky rozloz nad radiator a bude sa ti uvolnovat krasna citrsuova vona. Alebo daj skoricu, klinceky, badian, pernikove korenie - hocico co ti pekne vonia. Bude to aj pekna zimna/vianocna dekoracia, aj to bude pekne vonat.
A v lete zas certve kvety, alebo tiez citrusy - je to pekne svieze a zdrave, nie vydchovat kadejake umeliny.
@elizabet173 Ze nechas odparovat rum aby nim vonal cely byt? 😅
@elizabet173 V pohode, ja som pisala o tom cim prevonat byt, nie ake vsetky vone patria k vianociam 🙂
ja odporucam dat na plienku olej do prania ((napr. NEVE Essenze de Elda) a dam na radiator. tiez je fajn trik vonavka do auta VINOVE a das na radiator ci do kuta. neznasam puch v dome, vetram vela a mam rad pekne vone.
Ja tento ambipur, rôzne vône, dám na najslabšie, to uz podla vkusu 🙂