Baby co potrebujete v domacnosti a ked to nemate tak ste nahnevane .
Napriklad poviem ze musim mat doma ..muku vajcia ,sodu,cukor ...ale ked beriem 2 posledne lyzice tak sa pytam preco ? KED chlap robi nakup mna s toho ide sibnut
@mackamizjedlaskrec ja vzdy nakupujem spolu s priatelom .. do obchodu chodime raz za tyzden.. napiseme si na papier co nam treba kupit a ked nieco zabudneme, tak pojdeme dodatocne v iny den dokupit co treba.
My tiez piseme ked sa mina na zoznam. Ved nemozem vediet co pouzil muz a on zas nevie co som minula ja. A stale kontrolovat zasoby sa mi nechce.
@mackamizjedlaskrec
heh..muku kupujeme asi tak kilo a to iba na vianocny kolac 😀
Ale zaklad je vajicka - na nutny hlad 😀
@viestta moj kontroluje.... Ale len zasobu granka 🤣🙈 aspon nieco 😁❤️ inak k tomu zoznamu, teraz mame obaja v mobile listonic nakupny zoznam a je to pecka. Postupne dopisujeme co chyba, hned aa to u oboch aktualizuje a potom ked muz ide na nakup (ja to uz pred porodom nedavam) tak si len odklikava co nakupil. Minule mi vravi ze ho ta appka velmi bavi 😁👍
@viestta tak to este dobre, ze moj priatel nepije .. ked vypije pivo, tak len v lete co som si vsimla a aj to len jedno max 2 .. cez tyzden nikdy ale v sobotu po praci ano 😀 co sa tyka tvrdeho alkoholu, tak oproti nemu som "alkoholicka" 😂 vypije max 1 drink raz za uhorsky rok
@zmrzlinka2021 Ja som raz bola prichystaná na Vianoce, darčeky, na vianočné menu všetko nakúpené. Potom som 24.12. zistila, že nemám soľ a cukor. 🙂
@loliki vies co je najvacsia drama pre mna?
Nemat kavu a nemat moznost si ju kupit. 😀
@mackamizjedlaskrec hlavne, keď sa vychystam piecť, alebo uvariť niečo čo nerobím bežne a zistím, že nejaká drobnosť mi chyba prášok do pečiva, málo mlieka a pod...
@zmrzlinka2021 A vložky. 🙂 Ale už mám zásobu.
My mame v mobile appku, ktora je zdielana a je tam zoznam potravin, co treba nakupit. Mozme do toho obidvaja zapisovat a kto ide na nakup, tak vidi, co treba.
A k prispevku. Neviem. Snazim sa kontrolovat svoj hnev a odvtedy ma nejako nic nerozculuje.
@loliki veru!
A zas niekedy clovek kupi nieco, co si mysli, ze nema, pride do komory a tam 3 kusy... 😀
Inak my si zasoby nejako nerobíme... sme "ludia okamihu" 😀
vsetko sa da nahradit ... takze nestresujem .. ale musi byt mlieko do kavy inak ju rano nevypijem ..
@mackamizjedlaskrec mam medzi hornymi kuchynskými skrinkami a doskou pracovnou ciernu tapetu, ako tabuľu a nej vzdy napisem kriedou ked mi nieco take dojde, aby som nezabudla kupit. Ked to kupim, skrknem to. Ked je kúpene vsetko odtial, zotrem to.
@viestta veru, lebo hovadske akcie, banany za 89 centov, atd... planovane jedalnicky su the best 😀
@mackamizjedlaskrec cokoladu 🤣
Spolehaj sa na seba. Aj ked muz v domacnosti spolupracuje, tak pokial denne nevari, nema prehlad o zasobach. To je normalne. Nie je nic jednoduchsieho ako priebezne doplnat zoznam.
@viestta ja píšem zoznam, aj chlapa učím, aby tam napísal keď niečo minie... No prd, on zabudne. Pošlem ho do obchodu, zoznam zabudne doma, alebo ho po ceste stratí. A to že ide pre jednu vec a kúpi všetko iné okrem tej veci, to mám pravidelne. Prípadne už sa stalo aj to, že mal ísť do obchodu, ale zabudol tam ísť. 😂 Takže ja čo si nespravím sama, nemám.
@janai1 som dnes ten toaletak zabudla kupit 🤦♀️
Tak. A som nastvana.
@moonlight1210 😂😂😂 Poznám to
vcera som chcela urobit buchty na pare, ale zistila som, ze nemam mlieko a maslo .. tak som si musela nechat zajst chut 😀
@mackamizjedlaskrec toaletný papier 🤣