Čo potrebujete v domácnosti?

Baby co potrebujete v domacnosti a ked to nemate tak ste nahnevane .

janai1
6. feb 2022

@mackamizjedlaskrec toaletný papier 🤣

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mackamizjedlaskrec
autor
6. feb 2022

Napriklad poviem ze musim mat doma ..muku vajcia ,sodu,cukor ...ale ked beriem 2 posledne lyzice tak sa pytam preco ? KED chlap robi nakup mna s toho ide sibnut

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ladycat2021
6. feb 2022

@mackamizjedlaskrec ja vzdy nakupujem spolu s priatelom .. do obchodu chodime raz za tyzden.. napiseme si na papier co nam treba kupit a ked nieco zabudneme, tak pojdeme dodatocne v iny den dokupit co treba.

cimage
6. feb 2022

My tiez piseme ked sa mina na zoznam. Ved nemozem vediet co pouzil muz a on zas nevie co som minula ja. A stale kontrolovat zasoby sa mi nechce.

zmrzlinka2021
6. feb 2022

@mackamizjedlaskrec
heh..muku kupujeme asi tak kilo a to iba na vianocny kolac 😀
Ale zaklad je vajicka - na nutny hlad 😀

veronice
6. feb 2022

@viestta moj kontroluje.... Ale len zasobu granka 🤣🙈 aspon nieco 😁❤️ inak k tomu zoznamu, teraz mame obaja v mobile listonic nakupny zoznam a je to pecka. Postupne dopisujeme co chyba, hned aa to u oboch aktualizuje a potom ked muz ide na nakup (ja to uz pred porodom nedavam) tak si len odklikava co nakupil. Minule mi vravi ze ho ta appka velmi bavi 😁👍

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ladycat2021
6. feb 2022

@viestta tak to este dobre, ze moj priatel nepije .. ked vypije pivo, tak len v lete co som si vsimla a aj to len jedno max 2 .. cez tyzden nikdy ale v sobotu po praci ano 😀 co sa tyka tvrdeho alkoholu, tak oproti nemu som "alkoholicka" 😂 vypije max 1 drink raz za uhorsky rok

loliki
6. feb 2022

@zmrzlinka2021 Ja som raz bola prichystaná na Vianoce, darčeky, na vianočné menu všetko nakúpené. Potom som 24.12. zistila, že nemám soľ a cukor. 🙂

zmrzlinka2021
6. feb 2022

@loliki vies co je najvacsia drama pre mna?
Nemat kavu a nemat moznost si ju kupit. 😀

luccija
6. feb 2022

@mackamizjedlaskrec hlavne, keď sa vychystam piecť, alebo uvariť niečo čo nerobím bežne a zistím, že nejaká drobnosť mi chyba prášok do pečiva, málo mlieka a pod...

loliki
6. feb 2022

@zmrzlinka2021 A vložky. 🙂 Ale už mám zásobu.

hederamonstera
6. feb 2022

My mame v mobile appku, ktora je zdielana a je tam zoznam potravin, co treba nakupit. Mozme do toho obidvaja zapisovat a kto ide na nakup, tak vidi, co treba.

A k prispevku. Neviem. Snazim sa kontrolovat svoj hnev a odvtedy ma nejako nic nerozculuje.

zmrzlinka2021
6. feb 2022

@loliki veru!
A zas niekedy clovek kupi nieco, co si mysli, ze nema, pride do komory a tam 3 kusy... 😀
Inak my si zasoby nejako nerobíme... sme "ludia okamihu" 😀

evica17
6. feb 2022

@loliki to muselo potesit :p

syslik81
6. feb 2022

vsetko sa da nahradit ... takze nestresujem .. ale musi byt mlieko do kavy inak ju rano nevypijem ..

zojazoja
6. feb 2022

@mackamizjedlaskrec mam medzi hornymi kuchynskými skrinkami a doskou pracovnou ciernu tapetu, ako tabuľu a nej vzdy napisem kriedou ked mi nieco take dojde, aby som nezabudla kupit. Ked to kupim, skrknem to. Ked je kúpene vsetko odtial, zotrem to.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zmrzlinka2021
6. feb 2022

@viestta veru, lebo hovadske akcie, banany za 89 centov, atd... planovane jedalnicky su the best 😀

marca12
6. feb 2022

@mackamizjedlaskrec cokoladu 🤣

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
roja01
6. feb 2022

Spolehaj sa na seba. Aj ked muz v domacnosti spolupracuje, tak pokial denne nevari, nema prehlad o zasobach. To je normalne. Nie je nic jednoduchsieho ako priebezne doplnat zoznam.

kandelabra
6. feb 2022

@viestta ja píšem zoznam, aj chlapa učím, aby tam napísal keď niečo minie... No prd, on zabudne. Pošlem ho do obchodu, zoznam zabudne doma, alebo ho po ceste stratí. A to že ide pre jednu vec a kúpi všetko iné okrem tej veci, to mám pravidelne. Prípadne už sa stalo aj to, že mal ísť do obchodu, ale zabudol tam ísť. 😂 Takže ja čo si nespravím sama, nemám.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
6. feb 2022

@janai1 som dnes ten toaletak zabudla kupit 🤦‍♀️
Tak. A som nastvana.

janai1
6. feb 2022

@moonlight1210 😂😂😂 Poznám to

ladycat2021
6. feb 2022

vcera som chcela urobit buchty na pare, ale zistila som, ze nemam mlieko a maslo .. tak som si musela nechat zajst chut 😀