Dáva sa prosím niečo pod matrac keď mame posteľ bez šuflíka naspodu a je teda “otvorená”? Aby sa nezaprašil alebo niečo. Ďakujem
Neviem ako ostatní, ale ja pri väčšom upratovaní vysávam aj matrace, čiže raz za mesiac.
@majulino tak to je jasne že viac lebo sa prach víri…
@kavasmliekom akoze aj zo spodu - otocis povysavas a das naspäť ?
Nie, matrace musia dýchať
Áno
@kavasmliekom ja som ostatni😀a nikdy som matrac nevysavala, ale celkom dobry napad, vyskusam niekedy.
Ja ich iba otacam, ako si spomeniem, raz za pol roka mozno? Podla mna sa inak zo apodu nedokazu zaprasit😀
Ďakujem pekne tak necham tak 😀 ja ho vysavam len keď mením plachtu inak nie
a ako casto menis plachtu? Ak raz za tyzden, tak aj tyzdenne vysavas matrac?
@radkaradix ako kedy cez leto každé dva týždne, cez zimu raz mesačne. Pripadne ak nejaká nehoda tak hneď. Plachtu aj valčekujem 😀 najmä keď je biela alebo zas tmavá
Ja mam “otvorenu” a prave ze super lebo “vetra”.
Ak ti vadí vírenie prachu, tak daj koberec.
tak toto ma ani nikdy nenapadlo riesit... nic tam nedavam, ma to dychat.. a matrac ani nemam zapraseny, raz rocne idu potahy do pracky a susicky.
Skor to postelne pradlo by som castejsie menila.. a nie, ani nezvyknem nejak extra casto vysavat postel a uz vobec nie valcekovat plachtu, ot ju radsej chytim vyprasim,alebo dam oprat
@autorka, áno, dáva sa podložka pod matrac. Keď máš len rošt, tak na ten dáš tú podložku a na ňu matrac. Napr:
https://www.spalnove-studio.sk/spalnovestudio/e...
Nič, aspoň nemusím každé 2-3 dní vyťahovať veci ako blázon keď umývam podlahu. Prasi sa tam tiež tak isto, dokonca by som povedala aj viacej, keď porovnám synovi posteľ bez suflikov a dcerinu so suflikmi 😉