Ahojte prosím inšpirujte má čo máte nad manželskou posteľou??aké dekorácie??obrazy?? Rozmýšľala som niečo s lapacmi snov raz som niekde videla niečo podobné ale už to neviem nájsť..ale môže byť aj niečo iné..ďakujem 😉
@stellarphoenix to nie ďakujem 😁
Ja mám obj 3 dielny obraz ale nemôžem zohnať fotorám na tú veľkosť 🤣🙈
Lapac snov? Čo máš 7 rokov?
@pribinak a prečo nie? keď sa to niekomu páči.
@pribinak prečo nie?
@pribinak napr takéto sú krásne
@stellarphoenix tiez odporucam.
Ja mam fobiu mat nieco nad postelou, ze mi to spadne na hlavu. Za mna ale svetielka na plachte.
Aky styl mate v spalni? Lebo niekde sa hodi bycia hlava, inde lapac snov alebo svaty obrazok.
@rebrambora nič zvláštne..posteľ.. skriňa ..jednoduchá spálen..a preto by som ju chcela niečím oživiť . ozvláštniť..😊
Pokukaj inšpiráciu z fotiek spální na webe (anglicky "bedroom"), z nábytkových katalógov (tvoria dizajnéri) a pod.
Je to spálňa nie spáleň. Naši nemajú nič. Osobne sa mi páči maximálne obraz dať.
V manželstve uzavretom pred bohom si ľudia zvyknú dať nejaký obraz z biblie.
Dajme tomu že kresťanský namet.
Inak obraz čokoľvek upokojujúceho príjemného.
Pinterest Instagram inspiracie
Ale ja by som nesmelo hlasoval aj za nic. Omietka zostane neposkodena, minimalizmus je pekny (viem, viem, to je subjektivne), ale hlavne - v spalni ste predsa najkrajsi Vy dvaja s partnerom 😀
Mám tam obrovský lapač snov. Mám 7 + 26 rokov 😂 manžel ešte o kus viac a celkom sme spokojní.
Spoločnú fotku 🙄
Lapač snov by sa mal skôr volať lapač prachu.
Mame policky. ;D
Damoklov mec. 🙂
My nemáme nič... Ale chlap sa už chystá dva roky tam zavesiť obrazy z jeho stareho bytu a chvalabohu si ešte nenašiel čas na to
aj taketo je celkom pekne https://www.dublez.sk/dreveny-obraz-na-stenu-li...
@stellarstar strašne, gýč a lapac prachu