Ahojte,
Mozno divna tema ale zaujima ma to 😀
Hladame podnajom(zatial mame kde byvat) ale radi by sme sa uz odstahovali, pozerame po bytoch ale zatial ziaden taky, ktory by sa nam pacil, vsetky maju vady pri ktorych ma az striasa 😀
Napr: pre mna je hrozne ked ma byt kozenu sedacku, z vrchu plnenu pracku, wc spolocne s kupelnou a plastovy sprchovaci kut-tu vsade vidim plesen 😀😀
Mohol by byt neviem aky krasny byt, ale keby ma toto tak jednoducho nie. 😃
A co vy?
Z vrchu plnenu pracku 😳😳😳😳 to je nejaká nová moderna fobia? 😳😳
wc v kúpeľke mám aj v rod. dome na prízemí...nevadí mi to.
na posch. je osobitne
mne skôr vadia neprispôsobiví susedia...
@pribinak oprava vrchom plnena pracka, ak si narazala na pravopis ci na co.
Podľa mňa si skôr roznaznana. Toto sú pre mňa úplne detaily. Keď ti takéto veci vadia tak si hľadajte nezariadený podnájom a zariaďte si ho podľa seba
Myslim ze precenujes nepodstatnosti. Ved dokonalu cistotu (ak to nevyhnutne potrebujes k zivotu) si zabezpecis ty sama.
Tak si hladaj nezariadeny byt. Aby kriteriom bola pracka je trosku prehnane.
Svetove strany, vyhlad, co sa na hadza pod oknami, ake poschodie a susedia by mali byt tvoje priority
Tak keď už mám preháňať ako ty, tak nábytok v dekore čerešňa”😃😃
Ale pobavila si ma
🤣🤦♀️
No, uznávam, že do bytu, kde je (jedine) wc v kúpeľni by som sa nenastahovala ani ja, to mi pripadá absolútne nechutne. A nepraktické. Plastový sprchový kút je nič moc, ale ten by som prežila. Sedačka je vec vkusu A ta práčka už len strelené afektovanie. Kúp si vlastné a zariad ako chces. 🤷🏼♀️ (A nie, ani jedno z toho nemám ani v byte, ktorý prenajímam a áno v dome, v ktorom bývam)
V byte by mi vadilo WC spojené s kúpeľňou a keby nemal loggiu.
Koženú sedačku by som prekryla prehozom, práčky by mi vyhovovala, lepšie ak plnená spredu.
Vadilo by mi wc spojene s kupelnou ak by bolo jedine v tom byte.
Ale to dalsie co popisujes - zlata moja, to je len otazka dohody a penazi. Kludne si kup pracku a sedacku aku chces, verim, ze majitel najde sposob, ako odlozit to co ti nevyhovuje, aspon sa to neznici. A plesen v sprchovom kute - no ak sa budes starat, tak ziadna plesen nehrozi.
Vy viete citat?
Zatial mame kde byvat, ale hladame nieco ine. Ak to nenajdeme tak ostaneme byvat kde byvame, ale verim, ze najdeme byt aj bez tychto vad, ktore mi robia husiu kozu.
Nebudeme nic kupovat, ani nic zariadovat.
Pytala som sa na ine, a zas si idete svoje.
Dakujem za normalne komenty
Co sa tyka tej pracky, vadi mi. Neviem sa s nou stotoznit a pride mi absolutne nevkusna a este aj skareda.
Wc s kúpeľňou by vadila aj mne. Inak mi vadí veľmi veľa vecí, lebo tam kde žijem, sa chcem cítiť dobre. Chcem sa budiť do pekného prostredia atď. Preto som kúpila holo byt a každý jeden milimeter je urobený podľa mňa 🤣
Som jediná , co zrekonštruovala samostatnú kúpeľnu so samostatným wc na jeden spoločný priestor a nevie si vynachváliť ?😂
Ze vád ...
Vsak keby nenajdes byt bez pracky plniacej z vrchu tak si kup novu princezna . Vela stastia pri tolkych poziadavkach
no tak ja by som sa v zivote teda nenastahovala do uz zariadeneho bytu a nepouzivala cudziu pracku ani sedacku ani nic pokial neviem kto to pouzival predomnou. z hygienickeho hladiska mam z toho husiu kozu a musela by som byt na tom naozaj velmi zle financne aby som do toho isla. takze mne by tam vadilo vsetko. ked tak by som sla do prazdneho.
Mna skor striaslo,ked som prisla.do mojho bytu, ktory som prenajimala.rok.: sprchac plesnivy,,steny mastne,,kuchynska linka obita, doska dorezana,,wecko neumyte asi cely rok, pod gaucom asi vsetko, tesnenia na oknach plesnive, parkety vydute, rura vnutri plesniva, v.jednej, izbe taka.oplesnena stena, ze az vstavanu skrinu sme.museli,vyhodit,,lebo plesen aj vnutri....☹ nekurili...
Po tomto by mi uz.asi nevadilo nic.....
@snowflakenel uz teraz ma striasa ked raz budeme prenajimat 🥲
Umakart a tiez tie nechutne sprchace. Ale nie je to nieco, co by som riesila keby som musela brat co je.
@kleopatra114 nieee. Aj my sme tak spravili a uplne super. Hlavne pri detoch. Ked vlezu do vane a zrazu im treba cikat a nemusia odbehovat a kvapkat to tam vsade od vody.
Ale zas my sme v dome. A mame este dalsie wc.
@snowflakenel ha! Normálne mám pocit, že si mala naše bývalé podnajomnicky…
@kleopatra114 nie si 😀
@ivik4 fakt az,mi bolo do revu. A to sa mi stalo uz.2x.
Chladnicka- bola.tam hlina....zo zemiakov,,nevymrazena, smradlava. Byt.teraz,rekomstruujeme, levo tie plesne to bolo moc. Pritom byt slnecny, zili sme.tam 15.rokov, nikdy.ani len naznak vlhoby.
Bez balkónu. Severný byt. Priechodné izby. Vnútri mi je to asi jedno. Tapety sa mi nepáčia.. Celkovo mi je zle z kúpeľni a wc. A je jedno ako veľmi sú čisté. ;D Ozaj na zariadenie bytu sa nepozerám. Prispôsobim.
@yayko des,,naozaj niektori su s prepacenim prasata...nie je moje, mozem znicit...... esteze postel mali svoju, aj,si ju,odpratali......to by som asi uz nedala...
Vadia ti veci ktore casto majitel nevie ovplyvnit. Napr my sme mali dlho pracku plnenu zhora lebo rozmery kupelne inak nedovolili. Nasetri si na vlastne byvanie a urob si vsetko podla seba.
Mne vadi odflaknuta prerabka (nerovnomerne sparovanie napr) a zanedbana domacnost, byt/dom nemusi byt moderny pokial je cisty a to sa vidi.
mne by vadila ta nekonečná hnedá, ktorú tu vídam na fotkách. Hnedá linka, hnedé obkladačky, hnedá podlaha, hnedá kúpeľňa.. 50 odtieňov hnedej. Brr
Nie je to fobia ale kvázi keby hľadám byt tak by musel mať umyvadlo s odkladaciou plochou. A pravdepodobne zastaralá kúpeľňa resp. taká ta zažĺtnutá vaňa a možno ešte izba bez dverí
Ja som kupil stary škaredy dom, prerobil ho a mám to presne tak, ako chcem :D