Ahojte kočky, v sobotu idem do BA aj do Ikei co je pre vás must have odkiaľ? Pomocník do domácnosti? Pripadne aj link? Ďakujem
Opakovane kupujem sviečky, vešiaky, boxy
Najlepší je ich bufet. Hotdog, škoricový koláčik káva a bazonada 🤤
Švédske gule s omáčkou 😉
Krasne ozdobne drobnosti.
Zamilovala som si tie sklenene poklopy nad miskami (mam pod nimi umele kaktusy, v kniznici medzi rozne poukladanymi knihami to vyzera vyborne).
Rozne pletene kosiky na casopisy, drobnosti.
Potom organizery do skrine a suflikov. Deckam som do toho roztriedila ponozky, gatky, tricka, teplaky, ... Konecne nemusim stale znova skladat kominky, ktore vydrzia pol sekundy, nez si nieco vytiahnu na just zo spodu kopy a cele to padne.
A este aj skrinu ked otvoria pocas navstevy kamosov, tak vdaka tomu vyzera stale vcelku upratana.
Za mna max spokojnost.
A mame odtial uz cca 15 rokov tie lacne tenucke svetelne listy, co sa lepia na spodok hornych skriniek nad linku. Stale su funkcne (uz sa s nami trikrat stahovali). Niekedy svietievaju aj takmer cely den, lebo maju zanedbatelny odber.
Sacky na veci ziplock(neviem rychlo slovensky ekvivalent😃) zazvorove susienky, mrazeny losos je tam top😄 a torty do mraznicky. Dalej maju super postelne pradlo na cvocky, bavlnene a vydrzi milion prani. Nepremokave plachty na matrace. Mile prkotiny pre deti. Oni maju vsetko super😄
Presne tak, švédske gule s hranolkami a brusnicovou omáčkou musia byť keď ideme do IKEA. 😅 Inak do domácnosti to, čo spomínajú baby vyššie. 😄
My od nich mame servis - taniere, misky, pohare. To su veci, ktore ked rozbijeme, vobec nelutujeme, pretoze vieme, ze pri najblizsej navsteve IKEI si ich zas dokupime.
A inak vzdy vozime az do Ziliny mrazeneho lososa. Aspon 2-3 balenia. 😀
Sitko to plechove co drzi v umyvadle 😁, riady a misky, boxy na vsetko, kallax, malm komody,
Ja si tam kupujem úložné boxy, sviečky, do kuchyne veci, kochliky na rastliny, obliečky a plachty na postel, aj jedlo majú úžasne v bufete 😍
klasika ked tam ideme tak sviecky, naposledy som kupovala aj stojan na pokrievky, podlozku pod horuci hrniec, odmerky, male noziky a teda boxy alebo obaly na oblecenie sezonne do postele, ktore potom davam 🙂
Ja som naposledy kupovala skrinu pax a knihovnicku billy :D ale odporucam gumene stierky (mam 10, ale 6 je uplne bezne v takmer kazdej mycke, ktoru doma zapnem), riady, ikonicke modre tasky (v predajni s takou istou zltou behas), take male cierne tasticky (so vzorom ich nadob) na desiatu (to nosime takmer vsetky baby na poschodi v praci v takych veci do roboty, co nam nevojdu do kabeliek), nadoby 365+ (sklenene alebo plastove s plastovymi vrchnakmi, kupujes zvlast vrchnak a zvlast dozu), sacky so zipom, flase na vodu s uchytkovym vrchnakom (sklenena so zltym a 2 velkosti plastovej s asi modrym alebo sedym), rozne ulozne boxy a podobne (aj latkove skladacie), lacne nalepovacie zrkadla, biele kose na triedeny odpad/pradlo - take plastove s vrchnakom, co sa daju stohovat na seba, plachty na postel (ale nemam rada ich obliecky, lebo maju inu velkost, ako mam doma paplony a vankuse) a ako dezert domov mrazene torty a tam po nakupe vegetarianske hotdogy (uz ich mam radsej ako ich klasicke!) :D plus sa tam vies fakt lacno a dobre naobedovat/navecerat hore v ich restike. A milujem pozerat ich izby a byty, tam vzdy najdem nieco paradne, m co urcite musim mat doma :D
Jedlo😂
Ja zboznujem odstredivku na salat. A take zapinacie plastove vrecka. Inak maju perfektne trio nožov, taku sedo-bielu rukovat maju, tie rezu brutalne, jeden z nich je taky ten na chlieb.
Keby sme mali Ikeu aj u nás, tak tam rozbijem polku vyplaty každý mesiac 😶
Ja mám zatiaľ malm komodu, koberec. Jedlo samozrejme guličky a také sušienky, teraz si nespomeniem na názov. Páčia sa mi pax skrine, tie zatiaľ nemám. Ešte mám dlho vo výhľade také kreslo ušiak.
@lopka1313 Prosím ťa , nevieš mi poslať link na tu čiernu tašku na desiatu?
@lopka1313 Ďakujem krásne, práve som v Ikea, tak kúpim 🙂