Čo je najlepšie v Ikei?

14. mar 2023

Ahojte kočky, v sobotu idem do BA aj do Ikei co je pre vás must have odkiaľ? Pomocník do domácnosti? Pripadne aj link? Ďakujem

sejbipi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
a_alexandra_a
14. mar 2023

Opakovane kupujem sviečky, vešiaky, boxy

domiklik
14. mar 2023

Najlepší je ich bufet. Hotdog, škoricový koláčik káva a bazonada 🤤

kristinapetronela
14. mar 2023

Švédske gule s omáčkou 😉

moonlight1210
14. mar 2023

Krasne ozdobne drobnosti.
Zamilovala som si tie sklenene poklopy nad miskami (mam pod nimi umele kaktusy, v kniznici medzi rozne poukladanymi knihami to vyzera vyborne).
Rozne pletene kosiky na casopisy, drobnosti.

Potom organizery do skrine a suflikov. Deckam som do toho roztriedila ponozky, gatky, tricka, teplaky, ... Konecne nemusim stale znova skladat kominky, ktore vydrzia pol sekundy, nez si nieco vytiahnu na just zo spodu kopy a cele to padne.
A este aj skrinu ked otvoria pocas navstevy kamosov, tak vdaka tomu vyzera stale vcelku upratana.
Za mna max spokojnost.

A mame odtial uz cca 15 rokov tie lacne tenucke svetelne listy, co sa lepia na spodok hornych skriniek nad linku. Stale su funkcne (uz sa s nami trikrat stahovali). Niekedy svietievaju aj takmer cely den, lebo maju zanedbatelny odber.

majlo1234
14. mar 2023

Sacky na veci ziplock(neviem rychlo slovensky ekvivalent😃) zazvorove susienky, mrazeny losos je tam top😄 a torty do mraznicky. Dalej maju super postelne pradlo na cvocky, bavlnene a vydrzi milion prani. Nepremokave plachty na matrace. Mile prkotiny pre deti. Oni maju vsetko super😄

evaachesa
14. mar 2023

Presne tak, švédske gule s hranolkami a brusnicovou omáčkou musia byť keď ideme do IKEA. 😅 Inak do domácnosti to, čo spomínajú baby vyššie. 😄

akrobrab
14. mar 2023

My od nich mame servis - taniere, misky, pohare. To su veci, ktore ked rozbijeme, vobec nelutujeme, pretoze vieme, ze pri najblizsej navsteve IKEI si ich zas dokupime.
A inak vzdy vozime az do Ziliny mrazeneho lososa. Aspon 2-3 balenia. 😀

nwnw
14. mar 2023

Sitko to plechove co drzi v umyvadle 😁, riady a misky, boxy na vsetko, kallax, malm komody,

gabika0825
14. mar 2023

Ja si tam kupujem úložné boxy, sviečky, do kuchyne veci, kochliky na rastliny, obliečky a plachty na postel, aj jedlo majú úžasne v bufete 😍

domcci72
15. mar 2023

klasika ked tam ideme tak sviecky, naposledy som kupovala aj stojan na pokrievky, podlozku pod horuci hrniec, odmerky, male noziky a teda boxy alebo obaly na oblecenie sezonne do postele, ktore potom davam 🙂

lopka1313
15. mar 2023

Ja som naposledy kupovala skrinu pax a knihovnicku billy :D ale odporucam gumene stierky (mam 10, ale 6 je uplne bezne v takmer kazdej mycke, ktoru doma zapnem), riady, ikonicke modre tasky (v predajni s takou istou zltou behas), take male cierne tasticky (so vzorom ich nadob) na desiatu (to nosime takmer vsetky baby na poschodi v praci v takych veci do roboty, co nam nevojdu do kabeliek), nadoby 365+ (sklenene alebo plastove s plastovymi vrchnakmi, kupujes zvlast vrchnak a zvlast dozu), sacky so zipom, flase na vodu s uchytkovym vrchnakom (sklenena so zltym a 2 velkosti plastovej s asi modrym alebo sedym), rozne ulozne boxy a podobne (aj latkove skladacie), lacne nalepovacie zrkadla, biele kose na triedeny odpad/pradlo - take plastove s vrchnakom, co sa daju stohovat na seba, plachty na postel (ale nemam rada ich obliecky, lebo maju inu velkost, ako mam doma paplony a vankuse) a ako dezert domov mrazene torty a tam po nakupe vegetarianske hotdogy (uz ich mam radsej ako ich klasicke!) :D plus sa tam vies fakt lacno a dobre naobedovat/navecerat hore v ich restike. A milujem pozerat ich izby a byty, tam vzdy najdem nieco paradne, m co urcite musim mat doma :D

mmmonika
25. feb 2024

@lopka1313 Prosím ťa, tie nalepovacie zrkadlá držia aj na stene?

lopka1313
26. feb 2024

@mmmonika vacsinu mame na dverach alebo kachlickach, ale jedno mame na stene nad umyvadlom vo wc a drzi dobre 🙂

mmmonika
7. okt 2024

@majlo1234 Ktoré posteľné prádlo máš konkrétne?

klotildabazarik
7. okt 2024

Jedlo😂

majlo1234
8. okt 2024

@mmmonika ja mam viacero bavlnenych na tie cvocky a vsetky su super

3princezne
8. okt 2024

Ja zboznujem odstredivku na salat. A take zapinacie plastove vrecka. Inak maju perfektne trio nožov, taku sedo-bielu rukovat maju, tie rezu brutalne, jeden z nich je taky ten na chlieb.

oblecenie99
8. okt 2024

Keby sme mali Ikeu aj u nás, tak tam rozbijem polku vyplaty každý mesiac 😶

mmmonika
9. okt 2024

Ja mám zatiaľ malm komodu, koberec. Jedlo samozrejme guličky a také sušienky, teraz si nespomeniem na názov. Páčia sa mi pax skrine, tie zatiaľ nemám. Ešte mám dlho vo výhľade také kreslo ušiak.

miskasiska
9. okt 2024

@lopka1313 Prosím ťa , nevieš mi poslať link na tu čiernu tašku na desiatu?

miskasiska
11. okt 2024

@lopka1313 Ďakujem krásne, práve som v Ikea, tak kúpim 🙂