Čo hovoríte na túto pohovku do obývačky?

31. okt 2024

Ahojte, čo hovoríte na takúto pohovku do obývačky? Z finančných dôvodov pokukujem po lacnejšej rozkladacej alternatívne, ale nemá opierky...nemáte takéto niečo v obývačke, že či je na tom pohodlné sedenie alebo je to blbosť?

banalu
31. okt 2024

Tento typ je absolutne nepohodlny. Sedela som na tom na navsteve a nevedela som sa poskladat aby mi bolo prijemne.
Za 300€ vyberies aj lepsie a aj krajsie pohovky - len co som rychlo preletela ikeu.
Ak potrebujes rozkladaciu pozri ikea nyhamn, mame ju v hostovskej a kedze sa sklada z madracov tak je aj pohodlna na spanie, nielen sedenie.

autor
31. okt 2024

@banalu aj som si myslela, že to nebude moc pohodlné. Keď tie lacnejšie majú tie opierky vo forme vankúšov...ja by som chcela v celku tie opierky...

autor
31. okt 2024

@banalu a ty máš nejakú konkrétnu z ikey? Tu nyhamn alebo podobnú z ikey som pokukovala na spanie pre mňa... S tou máš skúsenosti?

autor
31. okt 2024

@banalu pozerám tu Ikeu a vyhodilo mi IKEA family. Že pre členov si nejaké zľavy. Nevieš či členstvo je bezplatné alebo plynu z toho nejaké záväzky?

adaluc338
31. okt 2024

Ja som teraz kupovala v mobelixu. Za 350. Ide do L ka, a ma opierky. Zatial som spokojna

autor
31. okt 2024

@adaluc338 a môžeš dať link alebo názov prosim? Mne by vyhovovalo do 500 eur, do L by bolo super.

nelca0510
31. okt 2024

Členstvo bezplatné,máš kopec výhod

autor
31. okt 2024

@nelca0510 fakt bezplatné? Pozerala som nábytok aj na okay a tam členstvo platené...

lubkovaandrejka
31. okt 2024

Autorka,clenstvo je fakt bezplatne, len sa musis registrovat 🙂 v ikei maju vela dorbych veci.

nelca0510
31. okt 2024

Okay a IKEA je niečo ine.

martinka13
31. okt 2024

V ikea určite vyberieš. A sú aj kvalitné. Mame v hosťovskej izbe rozkladaciu. Je veľmi dobrá, praktická a jednoducho sa rozkladá na lôžko

ivett1
31. okt 2024

Bezplatné, len sa registruješ....máme to už roky

autor
31. okt 2024

Ďakujem, tak idem sa zaregistrovať v ikey, mám tam vyhliadnute aj kreslo

cookie29
31. okt 2024

autorka prosim to je take komplikovane pozriet sa na stranku ikey a podmienky clenstva?

Akoze rozumiem skusenosti s gaucmi, rady a pod ok, ale su veci co si najdes sama 🙂

rachel36a
31. okt 2024

Ja mam práve opačnú skusenost...mama ju mala, teraz mame takú na chate a super sa na nej sedí...pohodlná...

mantilka
31. okt 2024

Najlepšie vysávače berieš, keď vyskúšaš v kamennej predajni. Každý to ináč zhodnotí. Nedá sa spoľahnúť na cudzi nazor.

autor
31. okt 2024

Ďakujem vám, pôjdeme popozerať aj osobne a uvidím...
@mantilka odkiaľ ste ju mali?

autor
31. okt 2024

@adaluc338 dakujem

mantilka
1. nov 2024

Neviem či Asko alebo Moebelix...ale my sme kupovali drahšie.