Člen klubu 5 v Delimano

dixy89
30. júl 2020

Nenajde sa tu dobra dusa ktora by mi poskytla cislo karty na zlavu? Rozmyslam nad kupov hrncov do novej kuchyne 😉 pripadne ak mate skusenosti s delimano hrncami sem s nimi

3009
30. júl 2020

@dixy89 J som si kúpila panvicu za19,90 a nie som s ňou spokojná. Nejaké sú vyduté a miestami pripeká a miestami vôbec nepečie. Veľmi som s ňou sklamaná.

nina19833
30. júl 2020

mne svokra kúpila na vianoce takú taký ten pekáč, je dosť ťažký ale je pravda, že sa nepokazí ani keď odtiaľ vyberám niečo vidličkou alebo nožom. s ostatnými hrcnami a pavnicami ale skúsenosť nemám

queenofdisaster_7
30. júl 2020

Ja som si kúpila rajnicu a teda nie som s nou spokojná. Napr aj hranolky mi už pomaly horia a vôbec ešte niesu, palacinky nebudem ani písať po okrajoch skoro čierne v strede surové. Mam pocit, že tam ma takú vyvyseninu alebo co a preto to je. Jedine co ju používam keď robím buchty, ináč mi v ničom nevyhovuje. Oproti nejakej no name rajnici co som si kúpila kedysi vo výpredaji to nemôžem ani porovnať v nej robím všetko bez problémov. Za mňa fakt sklamanie

lenqua_12325
30. júl 2020

Tiež nespokojnosť s panvicami. Reklamuju, ze sa nič neprichyti, ale ze všetko sa mi chytá. Hranolky zhorene ak utopene v oleji. Musím dať trochu oleja na všetko a prichyti sa aj cez olej. Tazko to ide vyčistiť potom ešte k tomu. Na hrncoch asi nieje co pokazit, len ta cena.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
weronka31
30. júl 2020

@dixy89 ja som s delimanom velmi spokojna, vymenila som vsetky hrnce, panvice aj pekace za delimano. Mne sa nic nepripeka a super sa umyva, netreba nic odmacat. Praveze som velmi prekvapena ze vidim negativne recenzie

danica2711
30. júl 2020

@dixy89 Nekupuj to! Výrobky Delimano sú fakt shity. Moja inak zlatá svokra podlieha všetkým reklamám, tak mi z dobrého srdca pred časom nakúpila všetky možné hrnce a panvice Delimano (hoci som ich vôbec nepotrebovala) - všetky sa vyduli v strede, ako píšu viaceré kočky, jedlo sa pripaľovalo, no proste otras. Všetko som to vyhodila, našťastie ani vzťahy so svokrou to nenabúralo, pretože si kúpila aj pre seba a pochodila tak isto...

marianeta
30. júl 2020

Mám pekáč rajnicu 28cm a panvičku na palacinky..Pekáč.super akurát je trochu ťažký.. tá rajnica.no ako baby píšu v strede je akoby vypukla ale nie je to vidno,až keď sa tam dá olej..ale inak sa nič na ne nelepí.. ja som v celku spokojná.. na rajnici vysmazam hlavne rezne a dusím mäso na šťave..na palacinkovej aj praženicu alebo hemendex..

kacenocka2
10. apr 2021

Zdravim
Neposkytli by ste niekto kod na zľavu? Ďakujem