Nenajde sa tu dobra dusa ktora by mi poskytla cislo karty na zlavu? Rozmyslam nad kupov hrncov do novej kuchyne 😉 pripadne ak mate skusenosti s delimano hrncami sem s nimi
mne svokra kúpila na vianoce takú taký ten pekáč, je dosť ťažký ale je pravda, že sa nepokazí ani keď odtiaľ vyberám niečo vidličkou alebo nožom. s ostatnými hrcnami a pavnicami ale skúsenosť nemám
Ja som si kúpila rajnicu a teda nie som s nou spokojná. Napr aj hranolky mi už pomaly horia a vôbec ešte niesu, palacinky nebudem ani písať po okrajoch skoro čierne v strede surové. Mam pocit, že tam ma takú vyvyseninu alebo co a preto to je. Jedine co ju používam keď robím buchty, ináč mi v ničom nevyhovuje. Oproti nejakej no name rajnici co som si kúpila kedysi vo výpredaji to nemôžem ani porovnať v nej robím všetko bez problémov. Za mňa fakt sklamanie
Tiež nespokojnosť s panvicami. Reklamuju, ze sa nič neprichyti, ale ze všetko sa mi chytá. Hranolky zhorene ak utopene v oleji. Musím dať trochu oleja na všetko a prichyti sa aj cez olej. Tazko to ide vyčistiť potom ešte k tomu. Na hrncoch asi nieje co pokazit, len ta cena.
@dixy89 Nekupuj to! Výrobky Delimano sú fakt shity. Moja inak zlatá svokra podlieha všetkým reklamám, tak mi z dobrého srdca pred časom nakúpila všetky možné hrnce a panvice Delimano (hoci som ich vôbec nepotrebovala) - všetky sa vyduli v strede, ako píšu viaceré kočky, jedlo sa pripaľovalo, no proste otras. Všetko som to vyhodila, našťastie ani vzťahy so svokrou to nenabúralo, pretože si kúpila aj pre seba a pochodila tak isto...
Mám pekáč rajnicu 28cm a panvičku na palacinky..Pekáč.super akurát je trochu ťažký.. tá rajnica.no ako baby píšu v strede je akoby vypukla ale nie je to vidno,až keď sa tam dá olej..ale inak sa nič na ne nelepí.. ja som v celku spokojná.. na rajnici vysmazam hlavne rezne a dusím mäso na šťave..na palacinkovej aj praženicu alebo hemendex..
Zdravim
Neposkytli by ste niekto kod na zľavu? Ďakujem
@dixy89 J som si kúpila panvicu za19,90 a nie som s ňou spokojná. Nejaké sú vyduté a miestami pripeká a miestami vôbec nepečie. Veľmi som s ňou sklamaná.