Čistička vzduchu pre alergikov

21. jún 2024

Ahoj, poraďte dobrú čističku vzduchu pre silných alergikov do 100€.

sara07
21. jún 2024

pre silných taká nieje, hladaj od 400 ak to má mat vyznam a bohužial koberce, zaclony preč a skôr kvalitny roboticky vysvavač čo pobeha byt 2-3 x denne to dost pomôže, niektoré maju ešte aj špecialnu handričku na stahovanie takého ultra jemného prachu

mima172
21. jún 2024

Má čistička vzduchu význam aj pri alergií na peľ brezy a timotejku? Alebo ma opodstatnenie skôr pri alergií na roztoče, prach? Ďakujem

victoriab
21. jún 2024

@mima172 moj rovnako, timotejka, breza, jasen, jelsa, tiez som nad tym rozmyslala, ale potom som kupila inhalator 🫣

evinqua
21. jún 2024

Mame ionic care, v byte nemáme žiadne koberce, záclony, závesy., deky .iba vankúše a paplóny. Vysavam každý den.vsetci sne alergicki na pele a ja a syn aj na roztoce. Subjektívne sa mi zdá lepší vzduch s cistickou. Mame ju asi dva roky

sara07
21. jún 2024

@mima172 tam skôr to čo sa ti usadí správne vysat a utret,čo klasikou vysavačom nedáš až tak, čistička je hlavne na roztoče ale urobí o niečo lepšie prostredie,

autor
21. jún 2024

@sara07 koberce, záclony ani záves nemáme. Bývame v garsónke, čiže určite by sa našla nejaká lacnejšia čo pokryje v podstate izbu. Roboticky vysávač máme, aj taký čo umýva podlahy.

sara07
21. jún 2024

tam nejde o plochu izby čo má čistit ale kolko toho prefiltruje a hlavne ako a čo ešte prefiltruje

autor
21. jún 2024

@sara07 ok, ja sa pýtam na čističku do 100 max 150

mima172
21. jún 2024

@victoriab Ďakujem. Pre mňa je to totálne nová info. Ze ma dcéra alergiu som sa dozvedela dnes 😏
Môžem ti napísať, ak by ta to neotravovalo? Nech sa nepletiem autorke do témy.

barbora0308
21. jún 2024

Mame drahu cisticku vzduchu kvoli manzelovi a jeho silnej alergii, ale nema to skoro ziadny efekt 🫤 takze za mna vyhodene peniaze, ak je niekto silny alergik.

victoriab
21. jún 2024

@mima172 jasne

victoriab
21. jún 2024

@barbora0308 v jednej teme baby pisali ze vacsinou ju pustaju pri vysavani nech sa prach nevíri ale tiez nemyslim ze to az tak pomoze...

barbora0308
21. jún 2024

@victoriab Nam ide stale a teda efekt u manzela ziadny 😮‍💨

victoriab
21. jún 2024

@barbora0308 ale zas to neznamena ze zrazu tu alergiu mat nebude len to trosku zlepsi prostredie kde zije

barbora0308
21. jún 2024

@victoriab Tak neviem, ja vo vseobecnosti nevnimam ziadnu zmenu a teda ani manzel, mame ju uz 4 roky a teda silno uvazujeme, ze ju dame prec kedze iba zavadzia. My mame znacku Electrolux, mozno nestasta volba, ale teda kupovali sme na zaklade recenzii.