Ahoj, poraďte dobrú čističku vzduchu pre silných alergikov do 100€.
Má čistička vzduchu význam aj pri alergií na peľ brezy a timotejku? Alebo ma opodstatnenie skôr pri alergií na roztoče, prach? Ďakujem
Mame ionic care, v byte nemáme žiadne koberce, záclony, závesy., deky .iba vankúše a paplóny. Vysavam každý den.vsetci sne alergicki na pele a ja a syn aj na roztoce. Subjektívne sa mi zdá lepší vzduch s cistickou. Mame ju asi dva roky
@sara07 koberce, záclony ani záves nemáme. Bývame v garsónke, čiže určite by sa našla nejaká lacnejšia čo pokryje v podstate izbu. Roboticky vysávač máme, aj taký čo umýva podlahy.
tam nejde o plochu izby čo má čistit ale kolko toho prefiltruje a hlavne ako a čo ešte prefiltruje
@sara07 ok, ja sa pýtam na čističku do 100 max 150
Mame drahu cisticku vzduchu kvoli manzelovi a jeho silnej alergii, ale nema to skoro ziadny efekt 🫤 takze za mna vyhodene peniaze, ak je niekto silny alergik.
@barbora0308 v jednej teme baby pisali ze vacsinou ju pustaju pri vysavani nech sa prach nevíri ale tiez nemyslim ze to az tak pomoze...
@victoriab Nam ide stale a teda efekt u manzela ziadny 😮💨
@barbora0308 ale zas to neznamena ze zrazu tu alergiu mat nebude len to trosku zlepsi prostredie kde zije
@victoriab Tak neviem, ja vo vseobecnosti nevnimam ziadnu zmenu a teda ani manzel, mame ju uz 4 roky a teda silno uvazujeme, ze ju dame prec kedze iba zavadzia. My mame znacku Electrolux, mozno nestasta volba, ale teda kupovali sme na zaklade recenzii.
pre silných taká nieje, hladaj od 400 ak to má mat vyznam a bohužial koberce, zaclony preč a skôr kvalitny roboticky vysvavač čo pobeha byt 2-3 x denne to dost pomôže, niektoré maju ešte aj špecialnu handričku na stahovanie takého ultra jemného prachu