Ahojte, mam pocit, ze v spalni mame stale vela prachu… upratujem ho takmer kazdy den, aj vysavame, ale vadi mi to… chcela by som sa preto opytat, ci by mi podla vas pomohla cisticka vzduchu? Mate skusenosti?je mi jasne, ze nevycisti vsetko, ale aspon ten zvysok….Dakujem za kazdu pomoc a radu 🙂 kludne poradtw aj konkretny model 🙂
@althinka pomaha to na ten prach prosim?
Máme kvôli chlapovi, skvelá vec. Ale prachu menej nemáme.
My mame tiez ioniccare a rozdiel nevidim 😔
aj včera tú bola takáto téma, som do nej posielala fotku akú máme my, máme od Sencoru a za mňa je to ozaj dobrá vec, je to dobré aj ak je človek alergik 🙂
@janisa31
A aku presne mate? 🙂
Podľa čoho ste čističku vyberali? Na čo si dať pozor? A tiež by ma zaujímalo, že či nie sú hlučné, lebo tiež sme sa s mužom bavili žeby sme kúpili. On je alergik a dr mu spomenula, že to je dobrá vec.
mne tu akurat vybehla reklama na nejaku cisticku aeramax. akoze dobre o nej pisu, ale ta cena... esteze som sedela, ked som to pozerala.
Som si to pozrela a to ti je riadna pálka teda. Aj za polovičnú cenu vieš dobrú kúpiť. Čo za polovičnú aj za menej ešte.
@bibiana177 po pravde neviem o tej, čo si písala, neviem čo je to zač, my túto našu máme od Sencoru a sedí mi, po značke som siahla, lebo viacej vecí už máme a sú v pohode a teda aj cenovo dostupná bola, takže sme to takto vyriešili a dobré ozaj, najmä pri deťoch by to mala byť už samozrejmosť 🙂
Veď presne, to že je niečo drahé ešte nemusí znamenať, že je to aj také dobré. Koľkokrát keď si porovnáš tie veci, tak sú na tom dosť podobne, čo sa týka parametrov a priplácaš len za značku. U mňa osobne v tom zmysel nevidím.
viete mi povedat, ze ako casto treba menit tie filtre?
@bogierka nemyslim si, ono nejake odporucanie tam je podla mna, ale najlepsie, ked si to casom sama odsledujes a pripadne skontrolujes tie filtre. to uz na pohlad budes asi poznat potom, ze kedy je suci na vymenu.
@katka3213 mozem sa opytat, tie filtre ako casto menite, ked uz tu bola o tom rec?
Máme ioniccare a je to skvelá vec, sme spokojní🙂