Čistička vzduchu

21. jan 2022

Ahojte, mam pocit, ze v spalni mame stale vela prachu… upratujem ho takmer kazdy den, aj vysavame, ale vadi mi to… chcela by som sa preto opytat, ci by mi podla vas pomohla cisticka vzduchu? Mate skusenosti?je mi jasne, ze nevycisti vsetko, ale aspon ten zvysok….Dakujem za kazdu pomoc a radu 🙂 kludne poradtw aj konkretny model 🙂

althinka
21. jan 2022

Máme ioniccare a je to skvelá vec, sme spokojní🙂

autor
21. jan 2022

@althinka pomaha to na ten prach prosim?

ivkazba
21. jan 2022

Máme kvôli chlapovi, skvelá vec. Ale prachu menej nemáme.

devin123
21. jan 2022

My mame tiez ioniccare a rozdiel nevidim 😔

janisa31
21. jan 2022

aj včera tú bola takáto téma, som do nej posielala fotku akú máme my, máme od Sencoru a za mňa je to ozaj dobrá vec, je to dobré aj ak je človek alergik 🙂

althinka
21. jan 2022

Nuž naša chytá prach statočne, bývame blízko cesty

janisa31
25. jan 2022

@althinka no je to dobrá vec aj na toto, čističku mať v domácnosti, to je pre mňa dnes už základ 🙂

althinka
25. jan 2022

@janisa31 veru,som spokojná🙂 a na škodu to určite nebude nikde🙂 za mňa dobrá investícia🙂

janisa31
25. jan 2022

@althinka my sme tiež špekulovali, zisťovali, čo by bolo dobré aký typ, v akej cene a také všetko a či vôbec nám to treba a podobne 🙂 a dnes teda sa teším, že ju máme, škoda, že sme skôr nad tým nezačali premýšľať

autor
25. jan 2022

@janisa31
A aku presne mate? 🙂

janisa31
26. jan 2022

túto máme a je to typ SHA 8400WH-EUE3 🙂 za mňa môžem povedať, že aj cenovo bola prijateľná, má 4stupňovú filtráciu, je to dobrá vec 😉

sims4
27. jan 2022

Podľa čoho ste čističku vyberali? Na čo si dať pozor? A tiež by ma zaujímalo, že či nie sú hlučné, lebo tiež sme sa s mužom bavili žeby sme kúpili. On je alergik a dr mu spomenula, že to je dobrá vec.

althinka
27. jan 2022

@sims4 naša je úplne nehlučná .. vybrala som si podľa recenzii🙂

janisa31
23. feb 2022

@sims4 je to ozaj dobrá vec, aspoň moja skúsenosť je taká, ja by som ju už nemenila, akurát čo, že mi je ľúto, že sme si ju nezaobstarali už skôr 🙂 ale mala by si pozerať, že do akej miestnosti ju chceš na koľko m2 aby teda bola postačujúca

bibiana177
24. feb 2022

mne tu akurat vybehla reklama na nejaku cisticku aeramax. akoze dobre o nej pisu, ale ta cena... esteze som sedela, ked som to pozerala.

klaudi31
25. feb 2022

Som si to pozrela a to ti je riadna pálka teda. Aj za polovičnú cenu vieš dobrú kúpiť. Čo za polovičnú aj za menej ešte.

janisa31
28. feb 2022

@bibiana177 po pravde neviem o tej, čo si písala, neviem čo je to zač, my túto našu máme od Sencoru a sedí mi, po značke som siahla, lebo viacej vecí už máme a sú v pohode a teda aj cenovo dostupná bola, takže sme to takto vyriešili a dobré ozaj, najmä pri deťoch by to mala byť už samozrejmosť 🙂

janisa31
28. feb 2022

@klaudi31 ceny sú rôzne akože osobne si myslím, že je dobré si ceny tiež porovnať a nekupovať niečo čo je predražené, lebo dá sa nakúpiť aj dobre, rozumne, už neraz sa mi to potvrdilo presne ako píšeš 😉

klaudi31
28. feb 2022

Veď presne, to že je niečo drahé ešte nemusí znamenať, že je to aj také dobré. Koľkokrát keď si porovnáš tie veci, tak sú na tom dosť podobne, čo sa týka parametrov a priplácaš len za značku. U mňa osobne v tom zmysel nevidím.

bogierka
2. mar 2022

viete mi povedat, ze ako casto treba menit tie filtre?

sims4
7. mar 2022

@althinka ďakujem, už sme nejaké pozerali na nete, len chceme ísť ešte do predajne niekam sa pozrieť aby sme mali lepšiu predstavu, som radšej keď môžem tak kúpiť 🙂
@bogierka nemám síce osobnú skúsenosť ešte, ale myslím, že to je veľmi individuálna vec.

bogierka
7. mar 2022

@sims4 tak som myslela, ze ci je to nejak stanovene napriklad, ze po niekolkych mesiacoch alebo sa to rata na hodiny, ako dlho ide cisticka, alebo ci to treba nejak kontrolovat a tak.

bibiana177
8. mar 2022

@bogierka nemyslim si, ono nejake odporucanie tam je podla mna, ale najlepsie, ked si to casom sama odsledujes a pripadne skontrolujes tie filtre. to uz na pohlad budes asi poznat potom, ze kedy je suci na vymenu.

katka3213
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bibiana177
30. máj 2022

@katka3213 mozem sa opytat, tie filtre ako casto menite, ked uz tu bola o tom rec?