Čistička vzduchu

majklka
21. jan 2023

Ahojte viete mi niekto odporučiť čističku vzduchu s ktorou ste spokojne? Moc sa do toho nevyznám tak si nechám rada poradit😊

samiki
21. jan 2023

@majklka záleží podľa typu, metre štvorcové či chceš k tomu aplikáciu... dôležitá je aj údržba a cena náhradných filtrov ktoré treba niekdy aj meniť

wivienka111
23. jan 2023

pozri si od Sencoru, mam od tej znacky a je dobra, ale vyberaj podla toho na kolko m2 potrebujes, pozeraj, ze kolko stupnovu filtraciu ma a napriklad aj to aka je hlucnost, to boli take podstatne veci pre nas 🙂

ailiba
23. jan 2023

@majklka my mame ionic care, som spokojna. Je bezudrzbova. Pozri na stranke.

sonicka96
23. jan 2023

Ja m túto . Hlučnosť 0dcb môžeš si tam nastaviť pre koľko m² potrebuješ čistiť vzduch 🙂 . Nemusíš tam meniť filer lebo je tam iba jeden ktorý buď opláchneš pod vodou alebo iba utrieš handrou 🙂

ailiba
23. jan 2023

@sonicka96 aj my mame tento... Mame ho v spalni... Nic nepocut.

gondyo
23. jan 2023

Takisto ionic care,raz za týždeň vyčistím filter,nemusím nič dokupovať...ionizátor a čistička v jednom

gondyo
23. jan 2023

Min 50 cm nesmie byť nijaký predmet,hlavne nie kovový napr radiátor,inak to nemá vlastne žiaden účinok..

majklka
autor
23. jan 2023

Ďakujem vám pekne za rady popozerám hlavne niečo čo mi deti nezhodia lebo do detskej by som to chcela...a zaznamenali ste teda pozitívne účinky po používaní? Sú hlavne deti menej často choré?

gondyo
23. jan 2023

Keď sme chorí,tak je to zapnuté 24 h denne,jasné,že to prečistí,aj to cítiť...vzduch vonia inak,ako čerstvo vyvetrané,mne hnisali oči,prestalo to vlastne hneď ako som začala používať čističku...kamarátka to má viac ako 10 rokov,stále to chváli...