Čistič okien Kärcher

zuzula507
11. dec 2020

Ahojte velmi dlho uz pozeram po cistici okien Karcher.Tento rok mi ho chce manzel kupit ale mam si vybrat presne aky chcem.Je ich viacej co som pozerala.Mate skusenosti, ste s nim spokojne a s ktorym presnym typom konkretne? Klady aj negativa.Ocenim kazdu info 😉Dakujem

simona1998
11. dec 2020

@zuzula507 neviem ktorý presne , ale mame ho a som veľmi spokojná ! Požičala som ho hádam už celej rodine a tí čo ho odskúšali si ho hneď aj kúpili 🙂

zuzula507
autor
11. dec 2020

@simona1998 super ja velmi po nom uz dlhsie tuzim a teda dufam ze tiez budem spokojna : ) skoda ze neviete presne ktory alebo zeby v nich nebol rozdiel ? 🤔 ..musim este raz pozriet..kazdopadne dakujem za odpoved

simona1998
11. dec 2020

@zuzula507 podľa mna v nich nie je moc rozdiel 🙂 my nemáme všetci rovnaký , isli len podľa značky a naozaj super a hlavne to je rýchle a krásne čistí žiadne šmuhy nič , pokial by som ručne umyla jedno okno s karcharom mám pomaly aj 3 , určite chod do toho

lia261
11. dec 2020

Rozdiel je viac menej vo vydrzi baterie, ja mam sivo biely a uplne mi staci .Neskutocna super vec ,hlavne v zime,ked voda zamrza pri umyvani. Okna vyzeraju akoby tam sklo nebolo. Zlte su tusim najsilnejsie...ale to aj vidno cenovo🙂

simona1998
11. dec 2020

@lia261 taktiež mám sivo biely 🙂😊 ani neni podľa mna predražený nato ako krásne umýva

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
abcmajacba
11. dec 2020

@simona1998 a nerobí vám také pásiky? Dolestujete ešte či nie?

mariah0307
11. dec 2020

Mam wv 75 plus a milujem ho, budeš ho aj ty milovať... Naši majú o radu vyššie, myslím že rozdiel je vo vydrží batérie, koľko m2 "povysávať".. hladné si k nemu dokup aj ten čistiaci prostriedok, ich, lebo babka tak iniciatívne používala jarovu vodu a to zanechalo šmuhy.

mariah0307
11. dec 2020

A áno ako baby píšu, ja mám sivo biely a mama žltý a bol 2x tak dráhy v tej dobe keď sme kupovali

simona1998
11. dec 2020

@abcmajacba nie , umyjem mokrou handrou nato nastriekam clin a potom už len prejdem karcherom a hotovo 🙂 krásne okna

simona1998
11. dec 2020

@mariah0307 my používame clin a super aj to 🙂 nezanechava šmuhy

abcmajacba
11. dec 2020

@simona1998 Hm... tak ja dačo robím zle...🤔 Ďakujem za odpoveď 😉

20erika07
11. dec 2020

@abcmajacba neboj aj ja, mne uz 3roky stoji v skrini, nemam nato nervy 😂

abcmajacba
12. dec 2020

@20erika07 keď nesvieti slnko tak sú krásne umyté a keď svieti tak dolestujem 😁

marca12
12. dec 2020

Mam vw2 je super na jedno nabitie umyjem cely dom a to mame poschodie aj velke okna. A este stihnem prejst aj zrkadla a sprchovy kut. VW5 je novsi model,neviem rozdiel,mozno ma vacsiu vydrz baterie.

marca12
12. dec 2020

@abcmajacba ono musis odhadnut sklon ako ho drzis. Ked ides kolmo na okna niekedy necha smuhu,ale ja ho drzim trochu skloneny dolu. Skus napozerat videa na youtube.

maickamf
12. dec 2020

@zuzula507 Ja ho mam hned od zaciatku, ako ich zacali predavat a je to vynikajuca vec( cize uz je to dost rokov)
Sklo musi byt mokre, aby cistic mal co zotriet a nesiel nasucho, vtedy sa robia cmuhy.
Dokonca sa da dokupit k tomu aj teleskopicka tyc na vysoke miesta, ale to nepotrebujem.
Urcite ho napis Jeziskovi, budes spokojna

diewcatqoo
12. dec 2020

Chcem sa spytat, mate niekto parny cistic, celu tu sadu, kde si mozno menit nastavce? Prosim, kde vsade to vyuzivate?

abcmajacba
12. dec 2020

@marca12 ďakujem 😍 vyskúšam 👍

lubiss
12. dec 2020

ja mam ten z lidlu a je takisto dobry ako karcher...mala som moznost skusit oba a ziadny ohromny rozdiel v tom nebol jedine ak v cene :D

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzula507
autor
12. dec 2020

Tak rozmyslala som nad bielo sivym modelom to je WV2 premium plus ale nakoniec som nasla v tej istej cene model WV5 plus N cierny tak som si zadala objednavku ma ten, snad som sa rozhodla dobre 😉