Ahojte, viete mi odporučiť, niečo čím dostanem dolu škvrny z gauča? Mám jedinečnú príležitosť ho vyčistiť, keďže náhle idú deti s tatom na výlet a tepovanie sa objednáva aj týždeň vopred u nás. Ďakujem krasne
@babulkomale dnes som im tam volala, že sú plny. Neviete náhodou ako sa to volá?
Ja používam penu na holenie, bielu nie gel, ale obyč. Balea. Nastriekam vyšucham, dočistim čistou vodou. Necham vysušit. Skus
@babulkomale dakujem
Ked uz mas objednane cistenie, tak to uz nicim neskusaj. Oni maju aj lepsie masiny aj lepsiu chemiu.
@viestta nemám objednané práveže čistenie, keďže včera mali plno a dnes tiež a to boli jediné dní kedy boli všetci mimo domu
Ja mam na to perfektnu rukavicu a taky prirodny tekuty pripravok na skvrny, fakt super a rychlo
@yvett78 vieš mi prosím poslať aj link, poprípade tip kde to kúpim a čo mám vlastne hľadať
Aj v lidli majú takú čistiacu penu a je v celku fajn, už som s ňou čistila aj gauč aj stoličky. No ti odstráni len tie škvrny, ak by si chcela vyčistiť gauč hĺbkovo, tak potom jedine ho dať vytepovať
Skusila by som zavolat ci im niekto neodriekol, mne sa tak podarilo.
Ale ja mam rada taku vysoku plechovicu s penou na calunenie, myslim z DM- ka. Navlhcenou svedskou utierkou vycistim, preplachanou vo vode poutieram a suchou povytlacam vlhkost. Necham otvorene okno.