Čím vyčistiť rúru?

17. feb 2021

Prosim poraďte som uz zufala cim vycistit ruru naspodu pripalene?? Bezne prostriedky nezaberaju, nepomohol ani vyvarit ocot a prasok do peciva som uz naozaj zufala to nicom nevycistim?? O ruru sa staram nenechavam zaspinenu ale priatel piekol a zostalo to tak vsimla som si to uz zaschnute a nejde to nicim dole poradte

darina1952
17. feb 2021

Ahoj, kúp v drogérii WellDone Odmašťovač za studena. Natriekaš, necháš pôsobiť a potom len zotrieš. U nás ho majú aj v potravinách na drogériovom tovare.

babovka2321
17. feb 2021

@darina1952 toto je uplna topka! Ja som s tym vycistila aj "zdedene" panvice, ktore boli kvalitne, zvrchu pekne ciste, ale spodok cierny zapeceny. Ostali po tom takmer ako nove 😁

km007
17. feb 2021

Presne tak! Well Done Odmašťovač za studena jednoznačne! okrem drogérie ho aj v Coop Jednote bežne mávajú a stojí pár eur

1aduliatko1
17. feb 2021

ja používam čistič na rúry a grily z Eurony. nastriekam, nechám pôsobiť a iba zotriem

adriatica28
17. feb 2021

Za mňa tiež, jednoznačne Eurona ak chceš napíš mi správu pošlem ti link

birika
17. feb 2021

@adriatica28 aj ja poprosim link, dakujem 🙂

basska_b
17. feb 2021

V jednoduchosti je krása, u nás stačí cif. Tu na koníku mi poradili

danka808
17. feb 2021

ja som minule kupila taku penu v lidli a islo to velmi rychlo a hladko dole a za par €

mirusikp
17. feb 2021

Lidl čističe sú fajn ale nie moc šetrné k prírode. Tiež odporúčam euronu, mám vyskúšanú. V prípade záujmu 👉 správa.

xxxtvojamama69xxx
Odpoveď bola odstránená
Zobraz