Ahojte baby, potrebujem radu. Takto sa mi zaniesla práčka, presnejšie tam kde je nádobka na prášok a avivaz. Poraďte prosím čím to odstránim? Vďaka
LG
@tanicka16 Existuje čistič pračiek LANZA, je to tekutina, kúpiš to do troch eur. Naleješ trocha na handričku a vytrieš tesnenie a nádobku. Zvyšok naleješ tam, kam dávaš prášok a pustíš prázdny program aspoň na 60 stupňov. A voňať ti potom bude za kvietkami 😊
@zuzanaokasova je to na mieste kde sa dava nádobka. Nádobka je čistá
@tanicka16 aha, lebo ja tie fotky vidím úplne rozmazané...ja aj za nádobou čistím kefkou a nastriekam čistič kúpeľne
@joplinka12 musím to pozrieť aj ja. Ďakujem za radu
Ďakujem všetkým, vyskúšam tú Lanzu 🙂
@mamamalvinka ocot...ale ten sa dáva do bubna na noc...
@tanicka16 to msm aj ja,a nejde mi to ocistit poriafne,,raz som tam nastrieksls vsetko co dom mala po ruke a ono to zmizlo 😬☺️
@zuzanaokasova na noc by som nedala, iba liter a pustim pranie 60-90°C.
Do otvoru nastriekaj tepky ocot, ale ten stecie tak wc gel a potom dobre vyčisti a pusti pláchanie na očistu z vnútra.
Zubna kefka je top, cistim aj odtoky a hocijaké neprístupné miesta
@cacianka pred sviatkami tu bol na pračku servisak a vysvetlil mi, ze keď dám ocot do bubna a zapnem pračku, tak sa voda najprv odčerpá (aj s octom) a potom sa voda napustí do práčky a spustí sa pranie. Takže ocot dať zriedeny s vodou 1:1 na noc do bubna...
@zuzanaokasova mne to moja nerobi(mamina ano) a aj tak dolievam po chvili napústania cez nadobku(mam zboku plnenu)
@tanicka16 nádobka sa da vybrať. Očistiť sa dá vodou a starou zubnou kefkou. Nádobku nechávam otvorenú, keď práčku nepoužívam.