Zdravím prosím vás čím umyvate kuchynskú linku. Už nejaký ten rok používam iba sanytol do kuchyne a nikdy som nemala problém ale posledne mesiace linka začína vyzerať ako by jej niečo vytiahlo farbu. Bledé mapy sa mi na nej začali robiť (je tmava) pripisujem to sanytolu🤷♀️s čím ste spokojne a linku to neciči?
Lavor, voda, jar, občas ocot. Pravidelne v sobotu. 😉
Svedskou utierkou ktoru si preplachujem priamo pod tecucou teplou vodou.
zavodna kuchyna nie ste, nechaj dezinfekciu pre nich :DDD svedska alebo mikro handra, tepla voda s univerzalnym cisticom, teraz napr. frosh mam, ale aj obycajna jar je ok. Blede mapy zvyknu byt od vodneho kamena alebo vody. Zalezi od materialu linky velmi. napr sestra ma sedu, mierne lesklu, umyva to jedine jej chlap a potom sa to dolesti okenou :DD
Ja inak pracovne plochy umyjem sem tam dezinfeckoiu zriedenou alebo alkoholovym cisticom nejakym, narazovo, aj s ruckami linky. Nie xkrat denne.
Voda/ocet 3:1 - pouzivam na vse. Drez jeste pred umyvanim posypu sodou a houbickou “vydrhnu”.
Voda, ocot, ak chcem aby vonalo tak pridam esencialny olej, ak je nieco mastnejsie tak mam rozrobeny aj rosprasovac voda ocot jar, pripadne len tepla voda s handrickou
Pracovne plochy každý den dettolom v spreji, dvířka (leskle dole sede hore kremove) 1x tyzdenne vlhkou handrickou+ dolestim clinom.
Magická hubka a voda, pripadne trochu sódy bikarbóny s jarou 😃