Ahojte, standardne periem Persil Sensitive a teraz konecne som zacala znova aj avivaz davat Silan tiez Sensitive, predtym som nedavala nakolko starsi syn mal problemy s ekzemom a mladsi bol malinky. Odkedy starsi chodi do skolky tak ma permanentne okydane veci a proste ked to zehlim tak si vsimam, ze na vela veciach tie skvrny ostavaju co mi pochopitelne vadi. Mladsi tiez zial papa tak, ze ma vzdy jedlo aj na hlave a podla toho aj tie bodycka vyzeraju, taky ten podbradnik velky neznesie a najma tie oranzove veci neviem vyprat. Mate nejaky tip na praci prostriedok na skvrny, ktory vyperie tie skvrny z jedla ale je sucasne ok pre deti? Dakujem.
Jadrové mydlo
@jasminka22 kupujem v dm
@jasminka22 dakujem za tip, vyzera to slubne.
Žlčové mydlo Sonett alebo Tierra Verde a na odmočenie a do prania Perkarbonát sodný.
https://www.mojadm.sk/denkmit-tekute-zlcove-myd... toto mydlo je super..aj v spojitosti s kefkou ucinne odstranuje skvrny rozneho povodu...pred pouzitim pretrepat,az sa neleje zbytocne
Ja používam aj mydlo Lanza, tiez je dobré na škvrny.
Lanza mydlo je super na zelené kolená a zadok...neskôr budeš potrebovať😁
Ja namacam na cca 24 hodin do vanishu a operiem este vanishovym alebo lanzovym mydlom
Ja si robím gél dám doňho jadrové alebo zlcove mydlo a dolejem perex....operie dobre no odtlačok po skvrnach mierny ostane ...ale ja riedim vodou tak zato
Žlčové mydlo z dm
Hneď namydlim a zmiznú periem neskôr
Frosch sprej nasucho alebo zlcove mydlo trosku zaprat a potom normalne vyprat na vyssej teplote ale v prasku nie tekutom.vzdy mi vsetko zislo..
vanish nastriekam na skvrny, namocim do studenej vody a operiem.. na 99% pomoze 😁