Baby potrebovala by som radu, ako, resp. čím oživiť drevo, veľmi sa mi páči taký luxusnejší štýl, keďže by išlo len o jeden kus v miestnosti, niečo ako benátsky štuk, ale to je omietka - môže to ísť aj na drevo? Alebo čo iné? Patina sa mi tam nehodí, môžem sa poradiť aj vo farby-laky predajni, ale tam skôr čakám neochotu...
baby ono ide o calunenu obycajnu dvojpostel, proste ten spodny ram a celo je dreveneho vzhladu, na tom calunena postel, ten spodok je relativne v dobrom stave, pevny, len sa nam farbou vobec nehodi do novej spalne. cize by som to zbrusila a bud len premalujem akrylovou farbou (ale to bude take fadne), alebo olepim tapetou (co neviem, ci by sa mi uplne presne a rovno podarilo). nie je to nejaky starozitny, vyrezavany kus 😀 nemam ju odfotenu, ale viem si predstavit na tej ploche nejaky taky trblietavo/odleskovy efekt. ja som taka straka, trblietave mozem 😀 mne sa benatsky stuk paci, ale chlap by to na velkej ploche nezniesol, toto by prezil, ale neviem, do coho sa pustit
Pridaj fotku, nech vidíme o čo vlastne ide 🙂