Prosím vás čím ho čistíte? Mám pocit že nič nezaberá a čím ďalej je viac flakaty. Ďakujem.
@xenyja ja mam cierny drez a najlepsie ho vycistim ked zriedim 20%ocot s vodou do flasky s rozorasovacom(samostatny ocot je velmi silny), kupujem ho v kauflande, ma cervenu etiketu, a naozaj nepouzivam v celej domacnosti nic ine na cistenie..komplet sanitu, perfektny je na zrkadla, na dvere sprch.kutu..
Ja octom a horucou vodou...
Mam cierny. Vzdy vyzera ako novy. Raz za mesiac ho natriem olejom a mesiac mam pokoj
Ja mám čierny a čistím cifom. Raz za čas ho pretriem olejom a je stále ako nový
mam rok cierny, cistim v ramci umyvania riadov Jarou a horucou vodou, potom utriem dosucha... je stale ako novy
Kameň odstraňujem čistým octom - normálne na vatu nalejem a poprikladám tam, kde je kameň a potom treba naolejovať - na papierovú utierku dám olivový olej a všade dobre premastím, postupne používaním sa ten olej zmije, ale ten drez to úplne oživý
mam taky maly specialny sprej, to je dobre, ked mi ostatnu napriklad flaky ako od vodneho kamena a inak olej a nic viacej nan nepouzivam a vyzera stale pekne.
Najlepšie cif. Ešte som skúsila Agent prášok od Euhrona Cesrny, také bielidlo je to. Aj to bolo dobre.
Vyskúšam ten ocot este
@xenyja mám čierny, po octe mi ostal škaredý tak to nepoužívam ale normálne cif na kúpeľnú v spreji na vodný kameň a cifom dodrhnem ak treba a raz za čas natriem olejom
Domestos
@xenyja ja len odmastovacom. Mam ho takej pieskovej farby cize vodny kamen prilis nevidno....na ciernom je to masaker