Ahojte baby, čím čistíte sklokeramicku dosku? Mužovi sa vzdy niečo podari pripalit, potom to neumyje, zase mu niečo vykypi a mne to nejde potom umývaním vôbec dole. Uz tam mám takéto nánosy. Čím to prosím mám dat dole? Dakujem
Ja mam nato skrabku na varne dosky. Majú aj v dm za dakych 5e poliboy je značka sa mi vidi
@magda19_82 však toto, mám totálne nervy na neho, lebo keby vykypeny hrniec dal hneď prec, ale on si na tom dovari ryžu, potom necha zovrieť vodu na vajicko, čím sa to tam ešte viac specie a potom mi to už nejde dole a rovnako umývam ako ty-jar, hubka, vylestim papierovou rolkou.
@misik14 Dakujem za typ, skusim kúpiť.
Ja používam škrabku a Grilpur, keď nič iné nepomôže... inak používam tiež len hubku a niečo jemnejšie - momentálne Frosch 😊
Po kazdom vareni alebo ukypeni to treba ocistit.alebo nechat vychladnut a pokial sa dovara tak prelozit na cistu platnicku.
Pouzivam draplavy vechet a pripravok na riad,ak to nejde tak pripravok na sklokeramicku dosku.je ich viac ale kedze ide o riadnu chemiu snazim sa to pouzivat cim najmenej...
Hlavne treba to nechat aj dobre odmocit ked to zmäkne ide to lahsie.
Ak je to uz velmi prihorene,tak original ziletku na sklokeramicke dosky.neposkriabu.potom uz len handrickou utriet a inou vytriet dosucha.
Ak ma moj muz taketo umysly,staci zahlasit ze aspon si kupime novu...a hned si premysli ci bude nicit nadalej.
😉😉😉
https://m.amway.sk/product/117074,koncentrovani... výborný na všetku špinu v kuchyni
ahoj. ja to čistim stále len s hubkou a jarou a potom vyleštím s papierovým obrúskom. ale ty tam mas nános vodného kamena aspon to tak vyzera tak neviem no. skor to treba umývať po kzadom vareni aby sa tomu predislo. daj manzelovi jednu po hlave🙂