Čierny príbor - skúsenosti

lenka1241
26. okt 2020

Dobry den,

Chcela by som sa spytat, ci nemate niekto skusenost s ciernym priborom? Na obrazkoch a nazivo v predajni vyzera fajn, ale zaujimalo by ma, ci aj po case po pouzivani a umyvani v umyvacke vyzera stale dobre, alebo je na nom pouzivanie vidiet ovela skor ako na klasickom 🙂

Vopred dakujem

leonni
26. okt 2020

@lenka1241 zavisi od znacky, ale vseobecne sa na takto dekorovany pribor pouziva system isteho nastreku tejto farebnej vrstvy. ak sa on spravne staras, vydrzi dlho. zabudni vsak na umyvacku riadu a cistenie drotenkou alebo tou drsnejsou castou hubky. cepele nozov nesmies namacat, tie sa nicia prve aj pri beznych priboroch. jednoducho, vyzaduje si to specificku starostlivost. je to pekne, dobre to vyzera nastajlovane s vhodnym porcelanom, ale osobne mam pribor na bezne pouzite a tento vytahujem len pri specialnych prilezitostiach, prip. ked mame naladu na nejake specialne stolovanie.

nnnuuunnn
26. okt 2020

@lenka1241 Ja mam a hadzem ho normalne do mycky a je ako novy. Rucne by som uz neumyvala. 🙂

lenka1241
autor
26. okt 2020

Dakujem velmi pekne, baby 🙂 a viete mi aj prosim povedat odkial ste ho kupovali? Videla som, ze aj v Ikei maju, len tam sa mi lyzicka zdala dost plytka.. este som aj v Orione a Mobelixe videla nazivo a tie sa mi celkom pozdavali, len cenovo boli o dost lacnejsie, nez som videla na internete.. tak neviem, ci aj kvalitou je teda rozdiel :/

katka164
26. okt 2020

@lenka1241 zn.Sola si skúsila pozrieť?

frota3
26. okt 2020

V orione som si taky kupovala a je fajn, celu sadu som si vzala a aj do umyvacky ho davam a pohodka zatial. Akurat co ma zlosti, ze neviem cierne male dezertne vidlicky zohnat 😀

lenka1241
autor
27. okt 2020

@katka164 pozerala som, ale tie sa mi zdaju uz dost drahe, tym, ze zariadujeme nas prvy byt, tak financie potrebujeme aj inde 🙂

lenka1241
autor
27. okt 2020

@frota3 a lyzicka je prosim ta v pohode? :D lebo v Ikei sa mi zdala dost plytka, ale tam bol pribor aj rozbaleny na ukazku, v Orione bol pribor zabaleny, tak som nevidela moc dobre aky ma tvar ;D

nnnuuunnn
27. okt 2020

@lenka1241 ja mám z orionu, zdá sa mi, že to bola zn.Sola, cena cca 60e. Rovnaká cena bola v obchode aj cez eshop.

frota3
29. nov 2020

@lenka1241 v pohode hej hej to aj ja som na to prizerala, lebo s plytkou by som moc u nas nepochodila 😀