Dobry den,
Chcela by som sa spytat, ci nemate niekto skusenost s ciernym priborom? Na obrazkoch a nazivo v predajni vyzera fajn, ale zaujimalo by ma, ci aj po case po pouzivani a umyvani v umyvacke vyzera stale dobre, alebo je na nom pouzivanie vidiet ovela skor ako na klasickom 🙂
Vopred dakujem
Dakujem velmi pekne, baby 🙂 a viete mi aj prosim povedat odkial ste ho kupovali? Videla som, ze aj v Ikei maju, len tam sa mi lyzicka zdala dost plytka.. este som aj v Orione a Mobelixe videla nazivo a tie sa mi celkom pozdavali, len cenovo boli o dost lacnejsie, nez som videla na internete.. tak neviem, ci aj kvalitou je teda rozdiel :/
V orione som si taky kupovala a je fajn, celu sadu som si vzala a aj do umyvacky ho davam a pohodka zatial. Akurat co ma zlosti, ze neviem cierne male dezertne vidlicky zohnat 😀
@lenka1241 zavisi od znacky, ale vseobecne sa na takto dekorovany pribor pouziva system isteho nastreku tejto farebnej vrstvy. ak sa on spravne staras, vydrzi dlho. zabudni vsak na umyvacku riadu a cistenie drotenkou alebo tou drsnejsou castou hubky. cepele nozov nesmies namacat, tie sa nicia prve aj pri beznych priboroch. jednoducho, vyzaduje si to specificku starostlivost. je to pekne, dobre to vyzera nastajlovane s vhodnym porcelanom, ale osobne mam pribor na bezne pouzite a tento vytahujem len pri specialnych prilezitostiach, prip. ked mame naladu na nejake specialne stolovanie.