Čierna Ikea kuchyňa

guliver19
2. okt 2024

Ahojte, mate niekto drevenu ciernu kuchynu ikeacku? Paci sa nam a sme pre nu rozhodnuti ale kazdy komu poviem sa chyta za hlavu ze hrozne neprakticke lebo sa to zle udrziava vsetko na tom vidno. A clovek je otrokom cistenia😣. Prosim zeny ktore mate cierne kuchyne napiste mi vase postrehy, moc by ste mi pomohli. Dakujem!

emka530
2. okt 2024

@guliver19 my sme si taku vybrali do apartmánu v zahraničí, čierne skrinky drevená zástena aj pracovná doska...za mňa spokojnosť. Len pozor, sú dva druhy čierneho dekoru, priamo v obchode ikei som macala rukami a na jednej sa robili šmuhy a odtlačky, na druhej nie.

guliver19
autor
2. okt 2024

@emka530 dakujem pekne za reakciu celkom ma potesila

mane01
2. okt 2024

@guliver19 ja som mala ciernu, sice nie z Ikei, ale bol to otras! Ja som vkuse len prach riesila. Normalne nemam pocit, ze prach tak rychlo sada, ale na tej linke som rano utrela pracovnu dosku a poobede som na nu mohla kreslit. Ale my byvame v meste, takze aj to ovplyvnuje, ako sa prasi. Ja by som vsak uz ciernu nechcela ani zadarmo.

ariannazara
2. okt 2024

Ja mam čiernu nie s ikei a je to pravda všetko vidno 😂

lea202
2. okt 2024

Máme čiernu kuchyňu a čistí sa to celkom v pohode, len si treba zaobstarať takú tú špeciálnu handričku na čistenie, Vileda to je myslím. 🙂 S ňou to ide úplne dobre, normálne ma to aj baví 😀

rhodesian
2. okt 2024

Mám čiernu kuchyňu, obývaciu stenu, potravinovú skriňu, aj celú kúpeľňu 🤣 nie z ikea, dávali sme si všetko robiť na mieru. Udržiava sa to celkom v pohode, pokým nepríde čaptavý partner a nepooblieva skrinky olejom "hups, padlo mi" 🤦‍♀️🤣 za takýchto okolností hreším ako dlaždič keď to musím čistiť, inak papierové obrúsky, sanytol a par minút roboty.

zuzanita1609
2. okt 2024

Mne sa vždy páčila čierna kuchynská linka,ale nakoniec som zvolila sivú. Je pravda,že som ustúpila... "Ak chceš v kuchyni aj variť a nemať ju len na okrasu, nájdeme kompromis a nechaj si poradiť" ,bolo mi povedané a uznávam,mal pravdu keď zisťujem,čo všetko vidieť napríklad na čiernom koberci 😁

luccija
2. okt 2024

@guliver19 čiernu lesklu či matnu?mama ma lesklú áno, je tam na spodných skrinkách vidieť každú kvapku vody.Ja mám čiernu pracovnú dosku s drobnými trblietkami je vidieť prach pri oknách, ale tak aspoň viem, že mám utrieť na bledej by to tak nebolo vidieť
Ale čierna je elegantná a aj napriek čisteniu kúpila by som si ju.Zalezi aký to je materiál choď ju pochytať🙂

zuzana1415
8. okt 2024

Dcéra mala na byte kde bývala čiernu linku a v kuse nadávala že nič nerobia len ju umývajú v kuse odtlačky šmuhy