Ahojte dneska som zapla umývačku a nechce ísť. Vypisuje chyba F12...
Doteraz išla bez problémov.
Ukazuje ze F12 je chyba prívodu vody. Lenže s prívodom sme nič nerobili, ani sme s umývačku nehybali tak nechápem čo to môže byť.
Stalo sa vám to už? Ako ste to riešili?
Nechcem hneď volať opravara ak si to vieme aj nejako doma spraviť.
Ďakujem za rady.
Mali sme zanesene sitko kamenom.
@viestta dobre pozriem to ďakujem
U nás bolo sitko čisté, volali sme servis - výmena prívodnej hadice a elektroniky
@nila0622 a koľko to stalo?
Nemohol byť nizsi tlak vody? Alebo zaneseny filter dole v umývačke? Preplachujete ho pravidelne?
A kde je baby to sitko ? Dneska sme pozreli celú umývačku a žiadne sitko sme nenasli. A hadice odpojili a pripojili a nič. Ako by nechcelo natiahnuť vodu ale nenetiahne.
Opravárom co sme volali vraveli ze po 3 rokoch to je zbytocne vraj opravovať. Tak ja teraz neviem.
@pralinka86 filter je čistý, tlak vody je tiez taky istý ako doteraz. Aj to sme už dneska pozerali a skúšali.
Som zúfalá lebo sme volali minimálne 5 opravarom a každý povedal ze keď ma už 3 roky sa to neoplatí alebo neopravuju túto značku.
Autorka Bola to záručná oprava, takže nič. Ale keď pozerám na nete tie diely, tak ich cena je okolo 150€ (plus treba počítať prácu - opravu). A v manuáli k umývačke (bežne dostupné na nete) bol presný popis čo a kde treba pozrieť
Nám sa to stalo pred nedávnom.ta istá chyba.odisla elektronika.umyvacka bola ešte v záruke.nic sme neplatili
@nila0622 ano pozreli sme podľa návodu všetko ale nič nepomohlo... no ved to ze opravár chcel hneď za to len ze príde a ak to aj neopravi 75e ... tak si tak vravím ci sa to vôbec oplatí opravovať ak to bude dákych 200e...
@mia1012 aha tak to vám ešte super vyšlo. No dosť možné že to bude aj s našou tak ,že to bude ta elektronika.
To už asi radšej rovno novú kúpiť...
Ak mate sitko na privode, moze byt zanesene. Skontrolujte to.