Chránič rohov na stol pred deťmi

21. feb 2023

Ahojte. Ukazte ake mate chranice rohov na stol aby sa deti nebuchli? Ako a co este mate zabezpecene? Dakujem

4stanka4
21. feb 2023

Rohy sme ani nemali zalepene, iba jeden ale čo môžem odporučiť tak zatvoriť skrinky. Mne mala vyhadzovala rad radom všetko. Mame aj rohové poistky na skrinky v kupelni. Kupovali sme ich v DM

btus
21. feb 2023

nič. A nikdy sa nebuchlo. Ani chrániče na zásuvky, ani na otváranie dverí, ani na posteľ. Nič sme nemali a nič sa nestalo 🙂

mijunik
21. feb 2023

My sme mali chrániče rohov z DM. To som nechcela riskovať, že sa deti zrania. Moja sestra si zozbila hlavu medzi nosom a očami o roh postele ako malá. Našťastie bez následkov (okrem malej jazvičky), ale odvtedy sme mali podomácky oblepené rohy postelí. Ja som si ako malá rozbila čelo o roh bedne na prádlo. Tie rohy sú fakt nebezpečné.

xeonela
21. feb 2023

my sme taketo veci vobec neriesili, davali sme pozor. ja chapem, ze stale sa to dieta kontrolovat a strazit proste neda, ale ked sa buchne, tak sa buchne, pouci sa, zdvihne sa a ide dalej. ale sto ludi, sto nazorov. prehnane sme neriesili pady a udery. odjakziva to mame proste takto.

simonecka008
21. feb 2023

Mame toto na stole v obyvacke

picikester
21. feb 2023

Máme chránice tusim kúpenè v Lidli, máme troch chlapcov a nonstop sa nahánajú, a najmensi je akurát taky vysoky ze nevidi ten roh tak buchne celom. Jediny problém, ze stále odmontuje , tak to nalepujem viackrát tyzdenne 🙈

petka9
21. feb 2023

Z dmky

adus18
21. feb 2023

Ja mám takéto na predaj. Už bolo neskoro nám to dávať keď si rozbil hlavu o roh stola :/

beata_k
21. feb 2023

Ja mam taky pas, ktory sa striha z alzy. A rohy chranit treba. Take, ze nam sa "nic" nestalo... Staci, ze raz sa stane. A nestatie bude na svete. A nehovorim o tom, ze dieta si poplacka. Hovorim o vaznych dozivotnych nasledkoch ( ked nie horsie)

vmiri
21. feb 2023

Pri prvej sme rohy zabezpečené nemali, ale keď sa ako skoro 3 ročná prevrátila z gauča (obaja sme pri nej boli) a rozbila si hlavu tak som kúpila obyčajne nalepovacie silikónove krytky z DM. Keďže už aj druhé bolo na svete tak že pre istotu. Máme to na konferenčnom a na spodnom okraji jedálenského. Okrem toho máme zabezpečené len zástrčky, skrinky alebo šuflíky občas otvoria ale to mi nevadí, tam nemáme poistky.