Ahojte, potrebovala by som radu. Tie co prenajimate garsonku/maly byt alebo v takomto byte byvate, staci tam mala chladnicka? Kedze je to pre max. 2 ludi tak odhadujem, ze ano. Ale privitam realne skusenosti. Mate ju vstavanu alebo volne stojacu?
Počas stáže som mala na byte sama malú chladničku a prežila som, ale bolo to len pár mesiacov, keby to malo byť dlhodobé, tak to riešim 😅 problém bola presne mraznička....
kazdeho kto poznam a byval v prenajme a mal malu zabudovanu chladnicku, tak sa na to stazoval. malá, nestačí. ak bola aj s mrazakom, tak nestacila im tiez. ja osobne nepoznam nikoho kto by s tymto nemal problem. ( pisem o 2och ludoch)
Dakujem za vase postrehy. Asi ten mrazak bude kamen urazu. Ja som uvazovala tak, ze ved my ako rodina mame velku, tak polovici ludi musi stacit mensia, ale asi to nie je celkom tak.
My mame v jednoizbaku velku, plnohodnotnu aj s mraznickou a vzdy zaujemcovia o najom chvalia, ze konecne poriadna chladnicka.
moja chladnicka ma ca 150cm a upne staci pre mna a dieta
1-2 osoby kupuju potraviny v rovnako velkych obaloch ako 3-4 osoby - vajicka, mlieko, zeleninu. Navyse spotrebuju naraz menej, o to dlhsie musia skladovat napr. maso, mrazenu zeleninu... Urcite treba chladnicku s mraznickou.
mne aj samej by ma porazilo, keby mam len malu chladnicku. zrovna jak som sama tak napr nechcem behat do obchodu stale, radsej vacsi nakup a vzdy v tej chladnicke nieco mat
@namornicka tak už len keď navaris tak koľko záberu miesta hrnce s jedlom. A kde dáš ešte zeleninu, vajcia, trvanlivé veci ako horčice, kečup, salamy, syr, jogurty? Aj chladnička bude kameň úrazu.Nemusí byť dvojmetrova, ale aspoň tých 150-160cm.
Presne ako vam.tu pisu do malej nic nedate( ked tam chcem dat viac piv na dovolenke nezmesti sa)
Akurat vcera som kupoval na presne vas ucel 54cm sirka a 170 vysku pre 2 ludi. Bola v akcii 250€ Beko.
Fungel nova zaruka 2 roky
Ďakujem všetkým za rady, viac menej ste/sme sa zhodli 🙂 A mám ďalšiu dilemu, nebudem otvárať novú tému, stačí mi pár ľudí čo sú tu. Akú posteľ dať do jednoizbáku na prenájom? V podstate sú 3 možnosti - rozťahovací gauč, normálna posteľ alebo dať urobiť niečo také sofistikované vyvýšené so schodíkmi či rebríkom, kde je pod posteľou priestor na odkladanie, prípadne sú tam urobené poličky či vešiaky, nápadov je na internete dosť. Najjednoduchšie aj najpohodlnejšie je normálna posteľ, tá však zaberie veľa priestoru a kreslá sa už potom do izby nezmestia. Ten vyvýšený koncept vie byť veľmi pekný aj praktický, len to chce asi viac času aj peňazí, keďže to treba dať navrhnúť aj urobiť, videla som to najmä na zahraničných web stránkach. Ale zas ušetrí to priestor. A rozťahovací gauč, tam zas nie som si istá či je to kvalitné spanie.
My sme boli 2 ale teda klasická chladnička s normálnym mrazakom by mi velmi chýbala.... To ozaj pre jedného kto nevari taka chladnička
@namornicka a co sa týka postele tak hemnes rozťahovacia posteľ z ikei bola super... Matrace sme si kupovali sami
@namornicka ja by som dala klasickú pohodlnú posteľ. Na tom sa dá aj odpočívať po práci, sledovať z toho tv a tak. Rozťahovacia postel stále to skladať/rozkladat, gauč nie je dobrý na spanie a ono je to taký mačkopes, na spanie nie dobré ako posteľ, na oddych tiež nie tak príjemne ako klasický gauč. Vyvýšené, to stále sa štverat hore, zle sa z toho pozerá tv a tak. Kreslo by som oželela, prípadne ak budú chcieť nájomcovia sú aj malé kreslá alebo pohodlné kancelárske stoličky čo nezaberá toľko miesta ako klasické kreslo.
A rozkladacia valenda?
@michelle567 tam nebyva zvacsa kvalitny matrac
@ptvw tam sa dava normalny matrac? Mrknem to v katalogu.
@namornicka ahoj no ja bývam v jednoizbaku sama a mám velku chladničku lebo do malej nedas nic do mrazaku, frajer ma velky byt a malú chladničku a nic tam nemôže dať, je rad ak dá vaničku zmrzliny dnu