Chceme zatemňovacie závesy

23. okt 2024

Ahojte , chcela by som sa spýtať či mi vie niekto poradiť alebo aj pomôcť kde to nájdem
Chceme zatemnovacie závesy , a aj záclony no garnižu budeme mať tú neviem či to správne píšem , kolajnicovu ktorá sa vešia na strop. Prikladám fotku číslo 1.)
Predstavu by som mala takú ako je fotka číslo 2.)

Rozmery máme , dĺžka steny je 4m a výška je 2,50m
Odkiaľ objednám zatemnovacie závesy a záclony ? V takých rozmeroch ? 🙈😅

lujziana44
23. okt 2024

No podľa mňa ak chcete presné rozmery, tak by bolo lepšie si ich asi dať niekde ušiť, či? Neviem, či v nejakom e-shope nájdeš takéto konkrétne rozmery.

vladi4444
23. okt 2024

Mam také isté garniže, zavesy som si objednala a dala skrátiť u krajčírky na požadovanu dĺžku, ale podla mňa si ich daj ušiť na mieru :D

really8
23. okt 2024

Dala som si usit v obchode so zaclonami.

personality
23. okt 2024

Akoze nič v zlom, ale ty niečo chceš a my to mame hľadať po eshopoch ci ako si to predstavujes? Ze zeny z koníka majú nastudovane rozmery závesov, aké eshopy predávajú? A mame vyberať aj látku a farbu z ktorej to ty chceš? Ved keď niečo chceš, si to hľadaj sama alebo pomocou googla, alebo sa pýtaj v predmetnych obchodoch, ci niečo také majú. Akože toto už co je lenivosť level 3000. 😀

autor
23. okt 2024

@personality Prosím ťa ak si to celé nepochopila tak nepíš . Absolútne ma nezaujímajú ženy typu ako si ty, na kerú riť si v skupinách kde máš poradiť keď iba ľudí buzeruješ ?
Nevieš poradiť nerieš , čítaj ďalej a hľadaj komu inému vieš radšej pomôcť , poradiť než buzerovat , takýchto ľudí ako si ty je veľa preto svet vyzerá ako vyzerá z ľudí sa stanu zmije 😀
Pýtala som radu , žien ktoré to riešili , poprípade ktoré mali skúsenosť a našli nejakú stránku kde našli zatemnovacie závesy aj vo väčších rozmeroch a záclony tiež 🙂
Maj pekný dník a šír dobro ktoré sa ti raz vráti 😊

autor
23. okt 2024

@really8 Ďalujem za radu , netušila som že sa niečo také dá , skúsim sa popýtať aj u nás v meste 😊

13uzivatelka11
23. okt 2024

Podľa mňa je to celkom štandardná veľkosť. Ved keď máš 4 m stenu, tak ti stačia 2ks 2 metrových závesov na šírku a na dĺžku si dáš skrátiť..

autor
23. okt 2024

@lujziana44 no asi mi nič len neostáva , som si myslela že nejaká mala skúsenosť s ničím podobným a možno kúpila aj vo väčších rozmeroch

autor
23. okt 2024

@13uzivatelka11 to áno , to máš pravdu 😊 len čo s tou záclonou 😅 chcela som ju mať v podstate po celej stene no neviem nájsť nejakú veľkú zaclonu , hľadám to pomaly celý deň 😅 vyskakuju milión obrázkov aké to majú krásne na celej stene ale nechápem odkiaľ tu veľkú zaclonu všetky majú 😅

autor
23. okt 2024

@vladi4444 pravdepodobne pôjdem touto cestou a dám ich ušiť na mieru .
A prosím , môžem sa opýtať ste spokojná s tou garnížou ? Budem ju mať prvý krát

13uzivatelka11
23. okt 2024
autor
23. okt 2024

@13uzivatelka11 Ďalujem krásne no túto stránku som si absolútne nevšimla , aj ste odkiaľ už niekedy objednávala, ak sa smiem spýtať

zmrzlinka8
23. okt 2024

@13uzivatelka11 na 4 metrovú stenu nestačí 2 x 2m, treba asi o polovicu viac, na nariasenie.

zmrzlinka8
23. okt 2024

daj si ju ušiť na mieru, eshopy predávajú len také úzke pásy

autor
23. okt 2024

@zmrzlinka8 Ďakujem za radu 😊 áno zatiaľ čo som pozerala väčšinou fakt len úzke a keď aj sú širšie tak ani nie moc , takže asi taká stránka neexistuje 😅 Ďalujem , dáme ušiť na mieru a budem mať asi aj istotu že to je tak ako som chcela

13uzivatelka11
23. okt 2024

@zmrzlinka8 ale tak zatemnovacie závesy budú asi väčšinou stiahnuté, nie? Teda my mame 4 metrove okno na terasu a mame po bokoch len zatemnovacie závesy a zastrieme raz za čas len keď svieti veľmi slnko 🤷‍♀️

Autorka nie neobjednavala, skus pohľadať recenzie

really8
23. okt 2024

@13uzivatelka11 potrebujes viac ako 2x2m. Aj vecer mam zastrete ked som v obavacke a chcem aby to bolo pekne nariasene. Naco su vam zatemnovacie zavesy kec ich pouzivas raz za cas? Proti slnku zatemnovacie nepotrebujes.
Autorka v obchode ti vsetko poradia, nasiju riasic, vypocitaju kolko budes potrebovat latky. Kraje zaposiju a aj nariasia tak ze doma len zavesis

autor
23. okt 2024

@really8 Ďalujem 😊

adrianap83
23. okt 2024

Chod sa poradiť do obchodu, kde šiju záclony, aj keď zatemnovacie nemajú, poradia lepšie a možno Ti aj usije, keď zoženieš látku.

autor
23. okt 2024

@adrianap83 Áno budem musieť asi spraviť tak , ďakujem za radu 😊

timea301196
23. okt 2024

Ja mám z ikey

zuzanazuzana02
23. okt 2024

Pozri olashop, maju rozne rozmery, aj ušijú na mieru 🙂

autor
23. okt 2024

@timea301196 a ste spokojná s kvalitou ?

zuzanazuzana02
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anica
23. okt 2024

Ja mam zo zavesovo.sk ušité na mieru...aj záclony, aj zatemnovacie závesy. Je tam kalkulacka ceny, iba zadáš šírku a výšku. Počítaj aj s riasením, takže šírka steny x 1.5 až 2

timea301196
23. okt 2024

Ano som 🙂 ľahko sa Peru mokré ich závesným a ozaj zatemnila tak ako majú

nika898
23. okt 2024

V celom dome mám zatemnovacie zavezi z Ikei. Výborná kvalita a aj cena. Pokial máš 4 metrovú stenu tak si kup 2 pary a tuším tam majú aj záclony. Rataj 2x toľko koľko má stena. Skrátiť daj potom krajcirke alebo v obchode kde predávajú záclony a závesy.

corola
25. okt 2024

Neviem ci mate niekde blizko diego. Predavaju aj zavesy, zaclony. Vyberiete si latu zo vzorkovnika a usiju vam podla vasich rozmerov.

mantilka
25. okt 2024

Olashop na nete. Skrátia presne na mieru. Majú veľa rozmerov, aj poradia. Dobrá cena aj kvalita.