Ahojte , chcela by som sa spýtať či mi vie niekto poradiť alebo aj pomôcť kde to nájdem
Chceme zatemnovacie závesy , a aj záclony no garnižu budeme mať tú neviem či to správne píšem , kolajnicovu ktorá sa vešia na strop. Prikladám fotku číslo 1.)
Predstavu by som mala takú ako je fotka číslo 2.)
Rozmery máme , dĺžka steny je 4m a výška je 2,50m
Odkiaľ objednám zatemnovacie závesy a záclony ? V takých rozmeroch ? 🙈😅
Mam také isté garniže, zavesy som si objednala a dala skrátiť u krajčírky na požadovanu dĺžku, ale podla mňa si ich daj ušiť na mieru :D
Dala som si usit v obchode so zaclonami.
Akoze nič v zlom, ale ty niečo chceš a my to mame hľadať po eshopoch ci ako si to predstavujes? Ze zeny z koníka majú nastudovane rozmery závesov, aké eshopy predávajú? A mame vyberať aj látku a farbu z ktorej to ty chceš? Ved keď niečo chceš, si to hľadaj sama alebo pomocou googla, alebo sa pýtaj v predmetnych obchodoch, ci niečo také majú. Akože toto už co je lenivosť level 3000. 😀
@personality Prosím ťa ak si to celé nepochopila tak nepíš . Absolútne ma nezaujímajú ženy typu ako si ty, na kerú riť si v skupinách kde máš poradiť keď iba ľudí buzeruješ ?
Nevieš poradiť nerieš , čítaj ďalej a hľadaj komu inému vieš radšej pomôcť , poradiť než buzerovat , takýchto ľudí ako si ty je veľa preto svet vyzerá ako vyzerá z ľudí sa stanu zmije 😀
Pýtala som radu , žien ktoré to riešili , poprípade ktoré mali skúsenosť a našli nejakú stránku kde našli zatemnovacie závesy aj vo väčších rozmeroch a záclony tiež 🙂
Maj pekný dník a šír dobro ktoré sa ti raz vráti 😊
@really8 Ďalujem za radu , netušila som že sa niečo také dá , skúsim sa popýtať aj u nás v meste 😊
Podľa mňa je to celkom štandardná veľkosť. Ved keď máš 4 m stenu, tak ti stačia 2ks 2 metrových závesov na šírku a na dĺžku si dáš skrátiť..
@lujziana44 no asi mi nič len neostáva , som si myslela že nejaká mala skúsenosť s ničím podobným a možno kúpila aj vo väčších rozmeroch
@13uzivatelka11 to áno , to máš pravdu 😊 len čo s tou záclonou 😅 chcela som ju mať v podstate po celej stene no neviem nájsť nejakú veľkú zaclonu , hľadám to pomaly celý deň 😅 vyskakuju milión obrázkov aké to majú krásne na celej stene ale nechápem odkiaľ tu veľkú zaclonu všetky majú 😅
@vladi4444 pravdepodobne pôjdem touto cestou a dám ich ušiť na mieru .
A prosím , môžem sa opýtať ste spokojná s tou garnížou ? Budem ju mať prvý krát
10 sekúnd Googlenia https://www.olashop.sk/hotove-zaclony/
@13uzivatelka11 Ďalujem krásne no túto stránku som si absolútne nevšimla , aj ste odkiaľ už niekedy objednávala, ak sa smiem spýtať
@13uzivatelka11 na 4 metrovú stenu nestačí 2 x 2m, treba asi o polovicu viac, na nariasenie.
daj si ju ušiť na mieru, eshopy predávajú len také úzke pásy
@zmrzlinka8 Ďakujem za radu 😊 áno zatiaľ čo som pozerala väčšinou fakt len úzke a keď aj sú širšie tak ani nie moc , takže asi taká stránka neexistuje 😅 Ďalujem , dáme ušiť na mieru a budem mať asi aj istotu že to je tak ako som chcela
@zmrzlinka8 ale tak zatemnovacie závesy budú asi väčšinou stiahnuté, nie? Teda my mame 4 metrove okno na terasu a mame po bokoch len zatemnovacie závesy a zastrieme raz za čas len keď svieti veľmi slnko 🤷♀️
Autorka nie neobjednavala, skus pohľadať recenzie
@13uzivatelka11 potrebujes viac ako 2x2m. Aj vecer mam zastrete ked som v obavacke a chcem aby to bolo pekne nariasene. Naco su vam zatemnovacie zavesy kec ich pouzivas raz za cas? Proti slnku zatemnovacie nepotrebujes.
Autorka v obchode ti vsetko poradia, nasiju riasic, vypocitaju kolko budes potrebovat latky. Kraje zaposiju a aj nariasia tak ze doma len zavesis
@really8 Ďalujem 😊
Chod sa poradiť do obchodu, kde šiju záclony, aj keď zatemnovacie nemajú, poradia lepšie a možno Ti aj usije, keď zoženieš látku.
@adrianap83 Áno budem musieť asi spraviť tak , ďakujem za radu 😊
Ja mám z ikey
Pozri olashop, maju rozne rozmery, aj ušijú na mieru 🙂
@timea301196 a ste spokojná s kvalitou ?
Ja mam zo zavesovo.sk ušité na mieru...aj záclony, aj zatemnovacie závesy. Je tam kalkulacka ceny, iba zadáš šírku a výšku. Počítaj aj s riasením, takže šírka steny x 1.5 až 2
Ano som 🙂 ľahko sa Peru mokré ich závesným a ozaj zatemnila tak ako majú
V celom dome mám zatemnovacie zavezi z Ikei. Výborná kvalita a aj cena. Pokial máš 4 metrovú stenu tak si kup 2 pary a tuším tam majú aj záclony. Rataj 2x toľko koľko má stena. Skrátiť daj potom krajcirke alebo v obchode kde predávajú záclony a závesy.
Neviem ci mate niekde blizko diego. Predavaju aj zavesy, zaclony. Vyberiete si latu zo vzorkovnika a usiju vam podla vasich rozmerov.
Olashop na nete. Skrátia presne na mieru. Majú veľa rozmerov, aj poradia. Dobrá cena aj kvalita.
No podľa mňa ak chcete presné rozmery, tak by bolo lepšie si ich asi dať niekde ušiť, či? Neviem, či v nejakom e-shope nájdeš takéto konkrétne rozmery.