Ahojte, poradte vysavac cenovo dostupny, nie nejake predrazene, ktory vysava aj umyva a ste velmi spokojna. Dakujem
za mňa značka xiaomi, je viac typov a sú cenovo dostupné....solídny vysávač kúpiš
za 300 eur
@hesova0000 okolo 300 cca... Lebo pri viacerych pise to iste, len jeden sa nabija viac iny menej a ide dlhsie, iny kratsie, viac menej to iste, rowenta maju vsetky 3 programy aj umyvaju a jeden stoji 316, iny menej a ide dlhsie tak ako vybrat? A aky i robot roomba, ci rowenta alebo chvalia lidl vileda...
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro
@hesova0000 dakujem presne tieto som dnes pozerala, len aky je rozdiel napr medzi takym za 170e je to potom uz len v znacke? Aka je lepsia rowenta alebo i robot?
@hesova0000 a ako dlho vysava jednu izbu, niekde som citala 30min takze na cely dom sa musi ist vela krat nabit, a nabijanie trva niekolko hodin takze povysava za ten cas kym budem v praci?
@slnkoo9 moja svokra kupovala irobot takú nižšiu kategóriu za cca 300 EUR. Ona je spokojná. Povysava kým nikto nie je doma. Cez mobil ho zapne. Len oni majú dve poschodia takze jedno vysáva kým je v práci a podkrovie púšťajú keď sú doma.
Ahojte, chcem sa spytat, ci pri mopovani sa do tych vysavacov moze dat aj napr Sanytol alebo nejaky iny cistic na podlahu.. A este, ako je to s cistenim rohov, kedze ten vysavac je gulaty? To este docistujete, ci ako.. Vrela vdaka vopred za odpovede 🙂
ja mam xiaomi roborock S5 ten aj vysava aj mopuje a vdaka bohu za nho!!!!! je fakt perfektny vsetko pobeha nic nevynecha este sa mi nestalo aby nieco vynechal mozem mu urcit kam presne ma ist, kam nema ist a vysava perfektne myslim ze uz okolo 300 sa dá zohnat a ma velmi lacne nahradne diely
@lubiss ahoj, aj sa do neho moze davat chémia ked mopuje? A co kuty izieb? Ďakujem
Mam doma Teslu,vysava aj chlpy psacie aj mopuje a cena je cca 160 eur ja som max.spokojna
@petkasaurus davam sidolux trosku s vodou pekne to aj rozvonia byt ... tie diely su fakt lacne tak nie je problem kupit novu nadrzku ked sa cosi pokazi...rohy neumyje ale iba vysaje s tym nie je problem kedze je tam vpredu rotacna kefka co vymetie aj rohy
Toto veľmi zaujima aj mna..