Cena za vymaľovanie 3-izbového bytu

lienkashcj
18. dec 2024

Ahojte vedeli by ste mi povedať koľko by ma vyšlo premaľovanie 3 izbového bytu mame biele steny(malovanie po 18 rokoch) chceme farebne. Prievidzky okres asi cca 70m2. Keď som pozerala ceny firiem koľko majú na m2 príde mi to nie drahé a bolo by potrebné aby aj presunuli nábytok a potom to dali späť. Ale neviem koľko si pýtajú za prácu okolo toho. Aby zaobstarali farbu a všetko. Viem ze najlepšie je aby prišli urobiť obhliadku a nacenili ale viete mi povedať koľko by to cca mohlo byť resp odporučiť nejakú firmu a koľko ste platili?

(Pozerala som stránku premalujeme.sk ale chcem aby to bol niekto schopný a nie nejaký čo to odfáknu)...

kavasmliekom
18. dec 2024

@lienkashcj je rozdiel vymaľovať, a je rozdiel aj stierkovať a aj strop robiť. My sme mali nacenené na 3000e 🙄 nakoniec sme si to robili sami.

zeldia
18. dec 2024

@lienkashcj ono ak je šikovná firma narata ti všeličo, natretie radiatorov, vyspravka okien (to asi treba), oprava prasklín, upratanie atd. Môže byt reálne cena 2-3tis.

vanilkovazmrzka
19. dec 2024

Urcite tych 3k by som pocitala. Plus material

alickapusinka
19. dec 2024

Moja suseda dala omaľovať 2 izby chodbu a platil 1500 eur

heni79
19. dec 2024

@lienkashcj Skús pozrieť na FB v skupinách z tvojho regiónu, či niekto neinzeruje služby. Ja som si takto našla, keď som potrebovala. Len som iný región. Farebné vymaľovanie býva drahšie. Ja som chcela bielu farbu. V chodbe a v dvoch izbách robili aj vysprávky časti stropov (stierka+sieťka), ale nie celý strop. Farbu priniesli oni aj všetok materiál. A samozrejme po sebe upratali. Nábytok sme si však dali nabok my. Vyšlo ma to 830€.

heni79
19. dec 2024

@lienkashcj Len ešte dodám, že máme iba 66m2.

jarmilaj
19. dec 2024

Za izbičku 4x4, kde na jednej strane mám vstavanú skriňu, materiál som si kompletne kúpila sama, firma pýtala 300€. Omaľovala som si sama, trvalo mi to celý deň, narobená ako kôň, robota parádna, dva dni som sa chodila usmiata a spokojná pozerať do izby, aká je krásna.