Ahojte vedeli by ste mi povedať koľko by ma vyšlo premaľovanie 3 izbového bytu mame biele steny(malovanie po 18 rokoch) chceme farebne. Prievidzky okres asi cca 70m2. Keď som pozerala ceny firiem koľko majú na m2 príde mi to nie drahé a bolo by potrebné aby aj presunuli nábytok a potom to dali späť. Ale neviem koľko si pýtajú za prácu okolo toho. Aby zaobstarali farbu a všetko. Viem ze najlepšie je aby prišli urobiť obhliadku a nacenili ale viete mi povedať koľko by to cca mohlo byť resp odporučiť nejakú firmu a koľko ste platili?
(Pozerala som stránku premalujeme.sk ale chcem aby to bol niekto schopný a nie nejaký čo to odfáknu)...
@lienkashcj ono ak je šikovná firma narata ti všeličo, natretie radiatorov, vyspravka okien (to asi treba), oprava prasklín, upratanie atd. Môže byt reálne cena 2-3tis.
Urcite tych 3k by som pocitala. Plus material
Moja suseda dala omaľovať 2 izby chodbu a platil 1500 eur
@lienkashcj Skús pozrieť na FB v skupinách z tvojho regiónu, či niekto neinzeruje služby. Ja som si takto našla, keď som potrebovala. Len som iný región. Farebné vymaľovanie býva drahšie. Ja som chcela bielu farbu. V chodbe a v dvoch izbách robili aj vysprávky časti stropov (stierka+sieťka), ale nie celý strop. Farbu priniesli oni aj všetok materiál. A samozrejme po sebe upratali. Nábytok sme si však dali nabok my. Vyšlo ma to 830€.
@lienkashcj Len ešte dodám, že máme iba 66m2.
Za izbičku 4x4, kde na jednej strane mám vstavanú skriňu, materiál som si kompletne kúpila sama, firma pýtala 300€. Omaľovala som si sama, trvalo mi to celý deň, narobená ako kôň, robota parádna, dva dni som sa chodila usmiata a spokojná pozerať do izby, aká je krásna.
@lienkashcj je rozdiel vymaľovať, a je rozdiel aj stierkovať a aj strop robiť. My sme mali nacenené na 3000e 🙄 nakoniec sme si to robili sami.