Cena za prerábku kúpeľne

Včera o 05:06

Ahojte, budem prerábať kúpeľňu. Orientačné by som chcela vedieť, koľko vás vyšla komplet prerabka kupelne, mám sprchový kút, chcem asi vaňu, alebo možno aj ten sprchác, ale murovaný. Čiže výmena vane, umývadlá, obklad. Wc mám zvlášť, tak to by som asi tiež prerobila. Ďakujem za každú odpoved

autor
Včera o 05:08

A teda stredne Slovensko, Liptov, alebo aj celé, neviem či sú veľké rozdiely. A teda volala by som firmu. Kľudne môžete dať aj tip. Dakujem

lenvam
Včera o 05:46

Rozmer? Materiál máš kúpený?

autor
Včera o 05:48

@lenvam nie. Veď to neviem ako funguje...firma mi povie čo kúpiť,koľko toho kúpiť čo to zabezpečujú oni? Zas nepotrebujem nadštandard. Kúpeľňa je mini, rozmer presný neviem,som už v práci... Zmestí sa tam len práčka, umývadlo a sprchác. A od dverí je dva kroky priestor k umývadlo. Úplne mini. Ak by som dala vaňu, práčka by šla do kuchyne

really8
Včera o 06:59

Zajdi si do kupelnoveho studia a popytaj sa. Nam spravili navrh, dodali vsetko aj realizaciu. Pocitaj 5-6 tisic

sonula
Včera o 07:05

Tiez to teraz riesim. Ale pocitam tak do 6 tis. Rozmyslam este ci obklad alebo vodeodolnu specialnu malovku. Od Sika prislo nacenenie materialu na kupelku a we vratane dveri cca 3 tis.

sonula
Včera o 07:07

Mame cca rovnaku kupelku. Rozmyslam ze zajden do Sika nech poradia a podla toho sa zariadim. Lebo dnere nepotrebujem a doplnky by som brala ine.

nina004
Včera o 07:12

Minulú jar sme prerábali kúpeľňu, wc, plus pred nimi na chodbe sadrokartónový strop. Platili sme 8 tis + materiál zvlášť. Kúpeľňa mini sprcha, práčka a umývadlo

tinqua
Včera o 07:21

Neviem kolko stoji cela, ale mama si davala robit nedavno len wc, rozumej závesný zachod, teda samotna sanita a zakrytie systemu plus kachlicky asi 1,5m2 a vyslo ju to 1100e, tiez stredne slovensko

yanabella
Včera o 07:21

Nedavno som robila komplet prerabku malej panelakovek kupelne - novy obklad, dlazba, sprchovy kut, umyvadlo, baterie, zrkadlo, vysoka uzka skrina, a napr len dekoracny pasik po obvode obkladov ma stal 300 eur, potom dalsi stavebny material k tomu. Celkovo ma to stalo do max 3,5 tisic, mozno trosku menej, ale luxusna kupelna, moderna, na urovni.Ale vsetko sme si kupili aj spravili sami. Takze ty musis ratat este plus 3-4 tisic prirazku za to,ze ti to niekto pojde kupit a urobit.

hipuska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Včera o 07:48

@sonula to si len tam napísala mail, rozmery a nacenili to?

autor

@nina004 preboha 🥺

autor

@yanabella tak ja by som chcela do 5 tisíc... Či to je nereálne?

autor
Včera o 07:52

Žienky a to ste si dávali robiť nejakého firme alebo napr nejakému majstrovi, ktorý sa tomu venuje

procrastique
Včera o 07:54

10 tis by som rátala

lucia13022023
Včera o 08:01

Rodičia si dávali robiť a 7000€. Ale menili komplet všetko.

paulina291
Včera o 08:03

Síce nie prerábka, ale do noveho domu nás to vyšlo rok nazad 10 tisíc s tým, že nám ešte obložili aj malú technickú miestnosť a do nej wc s umývadlom. Takže čisto kúpelna asi 8- tisíc. Robili nám to majstri.

earlgrey
Včera o 08:07

Teraz mi firma robí kúpelňu 😀 tiež mám mini..a mini aj ostane...a záchod nechávam tiež zvlášť...v žiadnom prípade nechcem spojiť záchod s kúpelňou...ak tak by to priestorovo väčšie nebolo, len optickÿ a dokonca by som ani pračku nemala kde dať, kebyže spojīm záchod a kúpelňou. Takže....len čisto kúpelňa - práca 3000€, plus materiál, čo oni kúpia....a plus materiál, čo som ja kúpila (obklad, dlažba, sprchový kút, umývadlo, záchod, zrkadlo, dvere, zárubne, kľučky, madlo, batérie....ma stálo skoro 3000€)...čiže to už mám 6000€...plus počítam tak 1500/2000 za materiál čo minú oni (už aj s cenou za novú elektriku v kúplni)....takže v hlave mám sumu 8000€ za mini kúpelňu a záchod 🤷‍♀️

really8
Včera o 08:13

Davala som robit firme.v dnesnej dobe zohnat vodara, obkladaca, elektrikara….to by ma trafilo.
Mam sikovneho muza, vela veci by porobil ale reku kaslime na to, nebudes sa vlacit s tazkymi vrecami s obkladackami a sutou.

lubka73
Včera o 08:16

https://jpstyle.sk/
cenu na kupelnu ti neviem povedat, nakolko nam staval celu chalupu, ale velka spokojnost

autor
Včera o 08:17

Baby a za aký cas to tak spravili?

really8
Včera o 08:23

2tyzdne

autor
Včera o 08:27

@really8 ďakujem

autor
Včera o 09:38

Kupelkw má 1,5 x 1,5 m

autor
Včera o 09:39

@sonula kúpeľňa má 1,5 x 1,5 m. Aj vy máte takú malú?

stvorenie
Včera o 09:39

V Bratislave len práca od 7 000.

vkatush
Včera o 10:04

My budeme teraz prerábať, rátam 3-4 tisícky. Ale zase nemusím rátať prácu, keďže si to vieme urobiť sami.

Svokrovci robili asi 3 roky dozadu, vyšlo na 7 tisíc a to už po známosti (aj keď 2x väčšia kúpeľňa ako tvoja).

Proste len materiál rátaj 3-4, a ak chceš niečo lepšie, tak aj viac. A potom práca zväčša raz toľko pýtajú a časovo 2-3 týždne, podľa toho, či je materiál, či nemajú viac veci, či netreba viac prerábať ako sa čakalo,...

zeldia
Včera o 10:29

Budeš robit len kúpeľnú? Pytam sa koli elektrine, lebo toto si treba rozmyslieť. Najdrahšia časť je návrh a praca lebo potrebujes vodara, elektrikára a obkladača/murara. Materiál použijú normálny aký sa sa kúpiť (tam sú rozdiely v cene minimálne alebo je to jedno či taký alebo onaky kúp aj lacnejší) no a sanita je v podstate jedno. My sme kupili drahe obklady zo značkovej predajne a praskajú. Teraz sú vyrobky všetky na figu same smejdy :( mne sa zdá že je úplne jedno či kupis umývadlo v merkury market alebo v siku alebo v poľsku alebo hocikde… cena prace podľa toho koho si vyberieš či firma ktorá robi na kľúč alebo ujka ktorý nema robotu a robi fusky. Rátala by som vsetko dokopy max do 10tis. (5-10) viac by som nedala. Pod 5tisic ak nebudes robit vsetko svojpomocne (vrátane elektriky) to nevidim reálne.

autor
Včera o 10:50

@zeldia elektriku nie. Len prerobiť obklad, urobiť nový murovaný sprchác alebo vaňu a umývadlo. Neviem čo vyjde lacnejšie a čo je jednoduchšie... Či vaňa alebo ten murovaný sprchác...tiež si myslím, že obkladačky a také veci je porovnateľná kvalita vsade

autor
Včera o 10:51

@zeldia ja by dom si to dala urobiť aj nejakému šikovnemu majstrovi, len žiadneho nepoznám...