Cena prerábky menšej kuchyne

zuzana9415
6. apr 2023

Kolko stoji prerabka malej kupelky a prerabka mensej kuchyne? Kolko to stalo vas ked ste prerabali? Prosim skusenosti. Dakujem🙂

vikusjk
6. apr 2023

@zuzana9415 Mame malinkatu kupelnicku v byte, typicky socikovsky byt, prerabali sme ale uz v novembri 2019, teda ceny isli dost hore od vtedy. Dlazbu sme kupovali v Hornbachu, sanitarne vybavenie Ravak so zlavou asi 30% (muz nejako vybavil), majstra sme mali z UA, velmi sikovny a lacny. Dkopy vsetko kupelka + wc cca 3500 Eur. Ale nemali sme umakart, ale panelove jadro, cize len sme nanovo obkladali, robil privod a odvod na pracku popod vanu, posuvalo sa umyvadlo a robilo sa zavesne wc.
Kuchynu sme robili uz velmi davno (8 rokov) cize to uz budu ceny uplne neaktualne

terry658
6. apr 2023

@zuzana9415 my máme menšiu kuchyňu a nová nás vyšla 7500 eur plus náklady na maľovanie, ktoré sme si robili samy.
Teraz prerábame mini wc a zatiaľ nás vyšli obklady a lepidlá na 600 eur a to si to robíme zas samy.
Vždy sa dá lacnejšie a aj drahšie. Záleží od toho, kto má aký štandard.

lilyianka
6. apr 2023

@zuzana9415 my chceme robiť dole novú kúpeľňu, tiež je taká menšia, i keď niekto by povedal,že nie. Co sme tam naratali tak obklad a dlažba by mala vyjsť okolo 700€, práca podobne. Wc kúpené máme a ešte dokúpime umývadlo,skrinku,asi pracku inú. Takže okolo tých 2000 to bude.

dada011
6. apr 2023

My sme akurát skončili prerábku kuchyne menšej prikladám i foto kuchynská linka cca 4000 od stolára nadmieru, spotrebiče 1000€ chladnička stavaná nie je tu mám v špajzy, materiál lepidlo, stierky, práca obkladačky a murara cca 1400€ plus podlaha vinil 500€ luster 80€ a ešte také drobotiny ako zásuvky, káble, trubky na vodu, elektrický materiál, farba na maľovanie... maľoval a podlahu ukladal muz sám takže cca 7200€ to vyslo a nerátam vodnára a elektrikára práce boli zadarmo keďže sú to chlapi z rodiny

zuzana9415
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dada011
6. apr 2023

@zuzana9415 ďakujeme robili sme od januára to tak všetko po robote až tak stalo to aj veľa nervov, ale už som rada už šetriť na niečo ďalšie na prerobenie 🙂

simca06022011
6. apr 2023

neviem co je to mensia kupelna a mensia kuchyna, neda sa porovnavat ani material, co vsetko treba urobit, ake obklady, sanitu si vyberies... Ina cena je za kuchynu v ikei, ina v kuchynskom studiu, ina od stolara... rovnkao ako drez si vies vybrat za 100EUR aj za 500EUR, nevieme ci chces sprchovaci kut, ci na mieru, ci s vanickou, ci bez, ci vanu, ci rovnu, akrylatovu, smaltovanu... :D
nakresli si predstavu, pozri si materialy... oslov majstrov. ALEBO skoc na modru strechu, tam su ludia, ktori aj aktualne prerabaju, stavaju a povedia ti. Ale tiez nejaku predstavu by si mala mat.

zuzana9415
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzana9415
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anago
6. apr 2023

@zuzana9415 odkiaľ si Zuzka? manžel robí novostavby aj rekonštrukcie pôvodných kúpeľni, môžem sa ho opýtať. Koľko tam máte m2?

zuzana9415
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nelka93
10. apr 2023

@zuzana9415 ja som si kuchyňu dávala na mieru robiť v mobelixe, akurát mam trosku väčšiu kuchyňu a so všetkým cca 13000 by stala. Plus bola tam zľava čiže som sa dostala na 8000 aj so spotrebičmi.

barbora19911
10. apr 2023

@zuzana9415 ...my máme tiež maličkú kuchyňu záleží či chces od stolára alebo kúpenú ...prerábali sme minulý rok o takomto čase ..nás stála 5000 plus spotrebiče 3 🙂

anonymous87
10. apr 2023

@zuzana9415 ahoj, my prave prerabame. Kupelna cca 4,5m2. Zmena dispozicie, nove obklady, dlazba, proste vsetko. Praca nas vysla na 5000€ a material aj s novou vanou umyvadlom, zachod, skrinka na mieru, baterie cca 4000€

barbora19911
10. apr 2023

@zuzana9415 a kúpeľňu sme prerabali v 2018 a už vtedy nás stála okolo 5

bublinka127
1. dec 2024

@dada011 dobrý deň prosím Vas vidím ze mate sporak na kraji linky, ja tak rozmýšľam tiež dat len mam obavu ci mi nebude frkat na podlahu

dada011
1. dec 2024

@bublinka127 dobrý deň, viete čo má podlahu ani nie ale stalo sa mi, že mi olej z rezňov vyprskol na stenu vedľa, muž to premaľoval a už dávam sakra pozor na niečo také, do budúcna tam musíme dať nejaké sklo alebo niečo, ale podlaha je v pohode tam neprska len tá stena, už sme tam chceli dať aj bočne také plexisklo, len nebolo tam o čo upevniť

bublinka127
1. dec 2024

@dada011 no ja rozmýšľam ze dám plynový sporák tiež tak ako mate ale ja mam stenu ďaleko naľavo len ci to nebude aj na podlahu frkať
Ja to hlavne chcem dat preto tak aby mi ostalo viac miesta na úložný priestor