Ahojte. Chcem sa opýtať niekoho kto sa tomu rozumie ci suma ktorú odomna obkladac pýta za kúpeľňu je primeraná...lebo ja mam pocit ze je veľmi prehnana. Aj keď samozrejme viem ze išli teraz ceny veľmi hore ale aj tak....ak by tu bol niekto kto sa tomu rozumie a vedel by mi poradiť poslala by som cely ten výpis prac a sumy za ne ktoré mi on poslal....vopred dakujem
Nam v KE robil obklady a podlahu 35e/m2. Nabytok sme vesali sami aj vodu zapajal manzel.
Fu to su strasne palky aspon viem kolko som usetrila, ked mi to vsetko spravil moj muz a pritom je stolar ale zrucny
@andrejka1974 moj by to tiez vedel spravit, ale sme si povedali, ze radsej dame zarobit a on sa bude venovat mne a detom namiesto toho aby to robil mesiac po robote kazdy den po troske. A pri 2 malych detoch je nerealne robit to tak dlho
@patha155 moj to robil len pocas vikendov postupne u nas to neponahlalo
@romi_91 toto je veľmi individuálne si myslím, ale ak pomôže, tak my sme robili nedávno, kúpeľňa má rozmer 1,8 na šírku a 3,5 na dĺžku, cena za prácu, materiál, obklady, sanitu a nábytok 7900 eur, z toho cena za pokládku bola dlažby a obkladu bola 2900 eur
Skus modru strechu a tam daj idealne foto prace