Ahoj, mate niektorá v domácnosti celoplošné koberce? Uvažujem pri prerabke domu dat do obývačky, detskej a spálne celoplošny uzlikovy koberec. Píšu o nom že je ľahšie udrziavatelny ako tie obyčajne s krátkym vlasom. Mate niektorá skúsenosť?
Urcite radsej uzlikovy, su odolnejsie. Ja som sa dala zlakat makkym shaggy kobercom a po 3 rokoch vyzera katastrofalne. Budem menit za uzlikovy.
@viestta a máš skúsenosť aj s tým uzlikovym?
Osobne nie, ale tieto koberce mavaju vacsinou v hoteloch a aj po rokoch vyzeraju zachovale. Cize videla som v hoteloch.
v spalni aj detskej mame koberce (nie uzlikove), je to super, prijemne, decka sa v izbe mozu valat po zemi, povysavas a mas upratane. odporucam.
@paskolinka a vedela by si mi povedať aký typ vlasu mate?
no toto presne neviem priznam sa, ked tak pozeram na internete, tak to bude strihany, skor kratky vlas
Ahoj dali ste si tie koberce? Ste spokojní? My sa chystáme dávať do celého bytu okrem chodby kúpeľne a kuchyne. Svetlucky, lepeny bude 🙂 len tie kvalitné koberce sú strašne drahé. Bude s dlhším vlasom že by bola zem teplejsia. Snáď sa to oplatí a niečo to vydrží 🙂
@janka95 ahoj, nakoniec sme dali len do spálne s kratuckym vlasom, a pod to celkom dráhu hrubší podložku kvôli izolácii aj kvôli tomu aby sa koberec nezodral, menší odpor pri chôdzi. Recenzie ešte neviem, bývame len chvíľočku 🙂
@janka95 odkiaľ ho máte?
@vladimiiiirka od nás z predajne v Spišskej, treba popozerat predajne z kobercami. Tento je hotelový koberec objednaný na mieru z holandska .máme ho lepeny 🙂
@janka95 ako sa volá obchod, ďakujem 🤗
@vladimiiiirka andreansky. 🙂