Bývanie Slovensko - reálne skúsenosti s firmou

kriisty
19. júl 2022

Dobrý deň, keďže som našla veľmi málo reálnych skúseností, skúsim sa spýtať opäť aj ja, máte niekto reálne skúsenosti s touto firmou? Čím viac informácií tým lepšie. Snáď môžem pridať aj stránku byvaniesk.sk. Plánujeme s nimi stavať domček a zatiaľ veľmi dobre komunikujú, čo by mohlo byť dobrý aj zavádzajúci znak. Ďakujem za každé cenné info

alesberj
31. okt 2022

@kriisty ak máte možnosť, určite túto firmu obchádzajte ako sa len dá.. nie je nič pozitívne čo by som o tejto firme napísal.. nespoľahlivosť, na začiatku pekné reči no potom realita je úplne iná.. a ak by ste sa už predsa rozhdodla ísť s touto firmou do spolupráce, určite navrhujem dohodnúť sa na cenách dopredu.. pretože veľmi radi ľúbia používať formulu "veď to potom uvidíme skutkovo" a potom ak vám príde vyúčtovanie tak suma je kvalitná.. takže aj tie ceny sú preto písané od takej a takej sumy.. takže za mňa určite by som túto firmu ďalej neodporúčil nikomu..

barynko123
18. mar 2024

Ak sa dá v žiadnom prípade sa nedajte oklamať firme Bývanie Slovensko.Na začiatku naslubuju, nič nesplnia celkovo čo urobia všetko zlé. Proste klamari a fušeti