Ahojte, sťahujeme sa a nebudeme mať v byte žiadnu špajzu ani komoru. Ktoré tak máte, ako skladujete potraviny? Nejaká potravinová skriňa v kuchyni? A čo napr. ovocie a zelenina? V chladničke? A také ako zemiaky, cibuľa, mrkva...? Kde to máte? V nejakom košíku, krabici plastovej, drevenej...? V tej potravinovej skrinke? Či ako? Nechcem niečo uložiť hneď zle, aby sa mi to zbytočne nekazilo... Prípadne aj nejaké fotky, ako to máte v kuchyni uložené a zorganizované potešia. Ďakujem
Zaváraniny, mlieko, konzervy a podobne veci máme vo vstavanej skrini na chodbe, tak isto zemiaky a cibuľu a nejaké menšie zásoby muky, ryže, cukru atď… zeleniny a ovocia nenakupujeme nejaké veľké zásoby a máme ju v chladničke, pripadne na balkóne, keď sa ochladí…
Ja mam takú väčšiu potravinovú skriňu kde mam múky, olej,cestoviny a tak ďalej. Mrkvu a ostatnú zeleninu mam v chladničke,cibuľu a zemiaky mam zatiaľ na balkóne
Zelenina okrem paradajok v chladnicke, ovocie v kosiku. Na konzervy, muky, cestoviny mi stacia dve skrinky. Proste nekupujeme kvanta.
My sme mali na chodbe velku vstavanu skriňu, niečo ako šatník, urobila som si z toho potravinový sklad. Na zem do prepravky zemiaky, koreňovú zeleninu...do policiek zavaraniny, mlieko, olej, múky, cukor...zásoby. Veľké hrnce, dózy.
V kuchyni som mala len také, nevyhnutné.
Ja mam v spajzi tak teplo ze ani cibula tam viac ako 10 dni neprezije.ale je tam vsetok ostatny bordel mixery roboty struhaky viamocne vykrajivacky olej muka cestoviny zavaraniny....
Mam potravinovu skrinu, v spodnej polici mam krabicu na zemiaky, ostatnu zeleninu drzim v chladnicke. Spajza mi nechyba
bývam v dome bez špazje. Mám potravinovú skriňu plus regál v pivnici na zaváraniny a zemiaky a cibuľu
ja mám všetko v kuchyni v skrinkách a šuflikoch, zeleninu v chladničke a zemiaky a cibuľu v košíku - ale tých mám málo, žiadne extra zásoby, a ovocie v 2 košíkoch ... bez komory alebo špajze žijem už takmer 30 rokov 🙂
My nemáme ani potravinovú skriňu, ani špajzu. Zelenina je v chladničke. Ovocie na stole v košíku, vždy k dispozícii. Múka, vločky, atď mam v sklenených nádobách uložené v linke. Zaváraniny ci konzervy ani nekupujeme. Ak sa stane, že kúpime kukuricu tak je to malá plechovka a je v chladničke. Zemiaky taktiež nekupujeme 5kg, ale 2kg a v pohode sa mi zmestia do misky ktorú mam v chladničke.
Ja zatial tiez nemam spajzu....a zemiaky cesnak cibulu mam na chodbe v bednicke..ostatna zelenina a ovocie v ladnicke..trvalive mlieko a mineralky atd mam na chodbe v regali..a muku zavaraniny atd mam v linke kuchynskej 🙂
ziadna spajza, zemiaky kupujeme jednorazovo kilo, co prave ideme spotrebovat, zavaraniny nejeme, zeleninu mam v chladnicke, mame jednu potravinovu skrinu, ale my sme minimalisti, nemame ziadne naskreckovane zasoby
ja mam skrinku na potraviny. zeleninu mam v malej drevenej bednicke vzdy len v malom mnozstve.ovocie v kosiku na stole.v dnesnej dobe spajza nie je nutna pokial nezavaras vo velkom.vsetkeho je vsade dost a zasoby nemaju nejaky zmysel, cize bud bez obav.
Ďakujem, baby 🙂 ja si to zatiaľ neviem predstaviť bez špajze, keďže teraz máme... A v novom nebude... Tak som nevedela čo a ako bude najlepšie
Ja si inak tiež neviem predstaviť, byť bez špajze. My máme v kuchyni potravinovú skriňu a v nej také ako múka, cestoviny, koreniny, pár paštét a konzerv , ale fakt málo a kopec potravinových dóz a je plná a špajzu mám plnú bordelu od sodastrimu, kavovarov, mopov, vedier až po zavaraniny, olej, cukor, mineralku, vianočne ozdoby. Všetko, čo netreba šupeneme tam. Neviem si predstaviť, kam by som to všetko dala a to máme ešte jednu plnu pivnicu. Tiež bordelom.
@lalenka33 riešenie je nemať ten bordel 😉
zelenina ako mrkva petržlen... ide do chladničky, zemiaky mám v plastovej nádobe od Tupperware a tak isto aj cibuľu... mám potravinové skrine 2, do jednej dávam cestoviny, korenia, olej... a do druhej zaváraniny, múky uzavretú v nádobách, konzervy od mortadelly a také