Ahojte baby, viete odporučiť naozaj dobrý osviežovač príp, difuzer ktorý naozaj bude voňať dlho? Ďakujem
Ja mám v chodbe automatický od glade (dajú sa dať aj náplne inej značky) nastavený tuším na á36min, k tomu mám vo WC nalepený taký stláčací tiež glade a som spokojná veľmi s 3Volution od Ambi pur do zásuvky a ten striedam s airwickom, tiež fajn 🙂
@16kaja16 ja mám air wick difuzer ale vôňa fakt slabá, mala som aj tyčinkove ale tiež čo sa týka vône nula bodov :(
Je to vyborne na spustenie astmy, resp je to fajn karcinogen.
Ja sem tam,občas zapnem aromalampu na vonny vosk.Ale naozaj len občas.A keď už začína tak viac voňať,tak vypinam
Ako tak citam , tak mnohe sa nadychate cisteho vzduchu len vonku. Mozno. 🙄
Naozaj najlepší bytový parfum aký poznám!
https://www.puellavone.sk/bytovy-parfum/
sem sa pripojim, tiez by som rada vedela, co pekne vonia a hlavne prevonia. 🙂
Ja pouzivam difuzer s esenciami a sprej, ktory si sama vyrabam z esenc.oleja, sody bikarbony a vody (do striek.flase) a vyde to lacno, je to zdrave lebo nevduchujem tie spreje s niekolkymi vystraznymi upozorneniami.
Ja mám strojček 3 volution. Napája sa na zásuvku. Po využití pôvodnej náplne som naplnila fľaštičky Vincentkou a do každej fľaštičky som pridala nosné olejové kvapky Pinio-Nasal, približne 3 kvapky do fľaštičky. Dýcham celý deň krásnu lesnú vôňu. Strojček koluje po všetkých izbách. Lacné a čo viac zdravé riešenie.