Mal niekto podobny problem ? ze mu v noci buchalo, respektivne klopalo v stupackach? Zacina sa to stale okolo 22 a do 23 su to take silnejsie buchnutia ako s kladivom, je to mozno 5-6x za hodinu, to pripisujem roztahovaniu a stahovaniu potrubia. To mi nejak extremne nevadi. Ale od 23 do 5 rana, potom pocujem praskanie podobne kvapkaniu vody v intervaloch cca kazde 2-3 sekundy prasknutie. Trva to stale 2min kvapkanie, 20mim ticho, 5min kvapkanie 10min ticho a podobne, trva to celu noc a rano okolo 5 zacne zase silne buchanie asi hodinu a sem tam zase pocut kvapkanie alebo pukanie az do 9 rana. Potom cez den je to uz vpohode. Sustava bola vyregulovana pred paru dnami, nepomohlo, z dom sprav mi povedali ze sa s tym nic neda robit a mam si zvyknut.
@jt261 my sme mali teda susede to vadilo ona si myslela že mi sedíme celú noc a búchame tam 😂😂 dala na nás aj sťažnosť na bytové no to bolo riadne psycho našťastie sa odsťahovala vyše roka dozadu to keby tu je teraz keď máme 2 ročného syna ktorý neobsedí by aj porazilo 😂 pritom sama má dve deti
@denka97 🤣🤣🤣 jasne a striedať sa po jednej hodine s mužom aby ste aj pospali čosi, ona bola asi trosku zaostalejsia však? 🤣🤣🤣
@aurorastone2 čo viem vraj mala migrény ale jej vadilo fakt každé buchnutie 😂
Mali sme podobný problém nedalo sa s tým žiť.. vymenili nám kompenzátory/kondenzátory niečo také na 3. Poschodí.. odvtedy je super ticho 🙂
Ale ozaj ja som myslela že mi z toho pukania preskočí.. aj cez tlmiče som to počula