Biely stôl a sivé stoličky

monikam22072017
17. nov 2020

Baby je pravidlo, že stoličky musia ladiť so stolom? Kuchyňa je bielo sivá... Stol biely.. Stoličky aké??? Mám v pláne tieto

nikpa
17. nov 2020

@monikam22072017 jasne ze nemusia, kludne nakombinuj farby ako sa ti hodia

erickatt
17. nov 2020

@monikam22072017 jasné že nemusia. VZdy som tuzila mať každú stoličku inú farebne, besne veselé farby

queen_mary
17. nov 2020

Ano, velmi pekne je, ze ak mas napr 6 stoliciek, tak 4 sive a 2 napr pastelovo modre.

kkrausova
17. nov 2020

Ja mam biely stôl a smaragdovo zelené Stoličky, nie je to vôbec pravidlo 😇 všetko sa dá kombinovať

andreatytler
17. nov 2020

@monikam22072017 Tie stolicky su velmi pekne a budu sa perfektne hodit. Seda s bielou je velmi pekna. Vobec neplati ze stolicky a stol musia byt rovnakej farby. Prave ze roznymi farbami docielis ine.
Ja som potrebovala aby jedalensky stol so stolickami zabral vizialne co najmenej miesta a tak som v tmavej miestnost volila vysoko lesky biely stol, ktory ten kut presvetli a cierne stolicky, ktore su ovela menej vyditelne. Ak by boli stolicky biele, bolo by tam strasne vela nabytku na malej ploche.
Mne sa naramne pacia tie priesvitne stolicky... je uzacne ako nerusivo posobia aj ked su pomerne velke.

luci_ba
18. nov 2020

@monikam22072017 my mame biely stol a sove stoličky. Neľutujem pekne to ladí

fokuska
18. nov 2020

@monikam22072017 A keby take pravidlo bolo, tak by si sa nim riadila? Lebo niekto by to prisiel k vam domov skontrolovat a dal by ti pokutu, alebo prikazal vymenit? :D
Prepac, ale znie to tak smiesne... ine je opytat sa, ci si myslime, ze to bude pekne ladit - to je individualna otazka vkusu, ale pytat sa ci je take pravidlo, alebo ze ci to moze byt takto... jasne, ze moze, moze to byt akokolvek sa ti paci ;)

martina180715
4. dec 2020

Mame biely stol s drevenymi nohami. Kuchynu drevo/biela/antracit. Stolicky antracit a vyzera to velmi dobre