Biele tenisky - čistenie

12. máj 2022

Ako najlepsie vycistit BIELE tenisky + snurky ?

roztlieskavacka
12. máj 2022

Zubná pasta ak je to kozenka alebo guma

biancarv
12. máj 2022

Podľa toho z akého materiálu sú. Ak platené normálne vyprať v práčke aj šnúrky. Ak kožené, alebo koženka tak na to dostať v každej drogérii špeciálny prípravok. A podrážky čistím každý deň odmastňovačom do kuchyne, konkrétne značka Jar. Mám malú kefku originál na obuv. Nastriekam ten odmastňovač okolo podrážky, vyčistím kefkou a utriem servitkou. A tenisky sú ako nové po celú dobu nosenia.

bambi23
12. máj 2022

Ako radili baby vyššie, plus tiež ta zubná pasta je super ale aj prášok na pranie, namočím kefkou alebou hubkou do prášku, ten si odsypem s odmerkou bokom napr. do umývadlá a hneď mam vanu tak nad vaňou čistim. Ale ta pasta a jar je najlepsia.

lenuska9999
12. máj 2022

Ak sú platené nechám vymačať aspoň 20 minút vo Vanish šnúrky tak isto. Potom to hodím do práčky .. ak kožené alebo kozenkove, tak s Cifom

silvia31
12. máj 2022

Baby a brúsená koženka? Mam jedny Roxy biele, vložky majú mierne do oranžova, takže to púšťa.. keď som ich ručne čistila ostali fľaky.. a sú také pekné.. pomoc🙂

biancarv
13. máj 2022

@silvia31 no brusená koža je náročná na údržbu. Ja by som na tvojom mieste vymenila tie vložky za biele, aby sa to nezhoršovalo. A na brusenu kožu existuje taká malá gumená kefka s mini štetinami. Mám ju doma a s tým prebehnem takýto typ kože. S tým by som to skúsila. Ona funguje ako guma na gumovanie a je na to špeciálne určená. Mohlo by to pomôcť.

biancarv
13. máj 2022

Takto to vyzerá. S gumenou časťou čistím brusenú kožu bez prípravku a so štetinami podrážku už s prípravkom
@silvia31

silvia31
13. máj 2022

@biancarv ďakujem krásne

marcelik88
13. máj 2022

Hmmm taketo nieo som este nevidela ale musim sa priznat, ze sa tak nejak snazim brusenej kozenke vyhybat, kedze neviem, zakazdym ostala flakata a nedalo sa s tym uz co robit

eviku777
22. máj 2022

tenisky periem v pracke mam na to v pracke dokonca program- periem ich vrecku urcenom na tenisky. Snurky vzdy vytiahnem. Aby sa oprali. Pouzivam biely perwol + biely vanish su ako nove, ale … zasa nemam ich zanedbane dam si ich 4-5 x a idu do pracky

xckaret
22. máj 2022

Prosim a skusali ste impregnaciu priamo v predajni v tom ich stroji? Pomoze to?

bambi23
22. máj 2022

@xckaret ja áno bola som Spokojná