Ahojte. Riešime farbu dverí v dome a zvažujeme dvere bielej farby. Len sa obávame, že bude na nich veľmi vidno špinu plus každé odrenie bude viditeľné. Aké máte skúsenosti? Najmä pri malých deťoch 🙂 Vopred ďakujem za každý postreh a skúsenosť 🙂
My mame,je to pekne a utulne,ale pri nasich detoch to bol zly krok. Dvere xy krat pokreslene. Drhla som ich velakrat a niektore veci sa nepodarilo celkom umyt. A vkuse ocapane od ruk. 😬
Akurat som pozerala Nove byvanie s Vostinarom a biele dvere sa mi velmi pacia, myslim ze opticky to zvacsi priestor. 👍
Mame 2 male deti a v tomto aj v predchadzajucom byte sme mali dvere biele. Ja sa trosku pozastavujem nad tym, ked niekto povie, ze na niecom bude vidno spina, tak ked budes mat dvere farby na kt spinu vidno nebude, tak ich nikdy neumyjes? 🙈
Aj kuchynu sme mali aj mame bielu a tiez ok. Ja som chcela nechat vyniknut podlahu drevenu, tak ma ani nenapadlo davat ine dvere ako biele.
pri detoch treba pocitat s tym, ze ked budu velke, bude treba nanovo zariadit cely byt/dom, takze kludne daj najlacnejsie foliovane "papierove" dvere a o par rokov si po malovke oprave stien kupis take ake sa ti budu pacit 🙂
Úplne praktické, máme tiež biele a som spokojna
@milanemila mne vadi kazda spinka,takze ich umyvam skoro denne,ak by tu spinu vidno nebolo,teda ani nie spinu ale capance a pod,tak umyjem raz za 1-2tyzdne napr
My máme biele, ale drevené, takže na nich nič nevidno, je tam akoby jemná kresba dreva. Som max. spokojná a chcem ich dať aj hore na poschodie, vymeniť za hnedé.
Mám biele dvere cca 20 rokov. Maximálna spokojnosť, čistý, útulný byt. Dvere do detskej izby som raz tapetovala a potom opäť natrela bielou farbou.