Ahojte, keďže náš starý vysávač, už doslúžil..Potrebovala by som sa podariť ohľadom nového. Máme dom s podlahami a ja hľadám vysávač, ktorý je bezsáčkový a hlavne dá sa mu čistiť hepa filter. Poprosila by som Vás o tipy a skúsenosti s takýmito vysávačmi. Na nete mám popozerané kadečo, ale lepšie sú skúsenosti...ďakujem 🙂
@suanee ja som nedavno kupila tento, zatial som spokojna 🙂
Ja mám Zanussi
V com je vlastne výhoda v bezsackovom? Mne nevadí ze musím vyhodiť sacok a tie bezsackovom su raz toľké drahe . V com su lepsie?
Ja mám rowentu, sačkový by som už nikdy nechcela, a komu bezsačkový neťaha, raz za čas treba aj filter očistiť...
@katulienkax bezsačkové vysavače su drahé ?
ďakujem za názory, chcela som poradiť bezsáčkový vysávač, o iné nemám záujem 🙂 tie, čo ste poradili konkrétne ďakujem 🙂 popozerám ešte aj tie, rowentu som mala v hľadáčiku, len som nemala ešte konkrétne vybratú
@suanee inak ja mám tiež tu čo je tu link, a som max spokojná,
Ja som mala bezsackovy, po necelom mesiaci sa urval ten dzindzik ktorým sa pripinala ta nádrž k vysavac, po necelom roku sa poškodil kábel, fungoval len v určitom uhle ohnuty, potom sa ten kábel roztrhol a začali lietať iskry. Budem ho posielať na reklamáciu. Teraz sme kúpili najlacnejší v tescu a tak ťahá že ho ani neodlepim od zeme.
Ten bezsackovy bol tento už sa nepredáva ale keby áno poviem ti len ze ten nekupuj 😂https://m.heureka.sk/vysavace/gallet-asp-120/
mam bezsackovy, vtiahne mi aj ceruzku... Najdolezitejsie je najmenej po kazdom druhom pouziti vybrat filter (spongia), oplachnut a nechat vysusit
My sne mali ekektrolux ake za nas komplikovane cistenie tej nadoby.a teraz mame tu rowentu.cislo ti neviem povedat,ale super je
ženy, ja fakt nechápem... chcela som poradiť ohľadom konkrétnych vysávačov, tak prosím nechcem nevyžiadané rady, ohľadom sáčkových vysávačov ĎAKUJEM :D peace všetkým ostatným veľké ďakujem za rady
my mame Dyson a je uplne super.
@suanee ak ti nevadi trocha investovat, odpirucam dyson vysavace. Mame po celej rodine v kazdej domacnosti. Su skvele, nadobka ide krasne vycistit, umyt a ani po rokoch nesmrdia. A o tom, ako paradne povysavaju moje dlhokanske vlasy z koberca ani nehovorim. Iny uz nikto ani nechceme.
@suanee My máme Philips, ale nepamätám si presne, ktorý typ (nie sme teraz doma, nemôžem pozrieť). Prikladám link na veľmi podobný. Máme ho asi 5 rokov a som maximálne spokojná. Výkon super, povysáva všetko, ľahko sa vyberá a čistí nádoba aj filter. Ja vyhodím z nádoby smeti po každom vysávaní, aj keď nie je plná, ale umývam asi raz do mesiaca. V podstate to nie je špinavé, len zvnútra ostane trochu prachu. Filter, tú penu, čistím resp. v rukách operiem cca po 4-5 vysávaniach, tú harmonikovú časť len vytrasiem alebo vyčistím jemnou kefkou s dlhším vlasom a pod vodou umyjem cca 1-2 x za pol roka, tá nebýva veľmi zanesená. Filter vraj treba vymeniť cca po 2 rokoch (záleží, ako často a aké veľké priestory vysávate). My sme menili po 4 rokoch. Vtedy som to už cítila na výkone, aj keď bol filter vyčistený. Filter stojí cca 10-12 Eur. Iný vysávač by som už nechcela a sáčkový už vôbec nie.
https://www.amazon.de/Philips-beutelloser-AAA-E...
Kamoška má Dyson a je spokojná, ale mne sa na ňom zdá veľmi nepraktické vysýpanie nádoby a veľmi komplikovane sa čistí filter. Výkon má dobrý, ale určite porovnateľný s mojim Philipsom. Ja by som Dyson nechcela, ale 100 ľudí - 100 chutí.
@octopus ahoj, musela som to pohladat, lebo sme ho kupovali este v 2014 a teda oslavil uz 6 rokov s nami 🙂 je to Dyson DC33c Origin a kupovali sme tu: https://www.cistysvet.sk/bezvreckovy-vysavac-dy...
@tyrkysova_kobyla ahoj. Môžem sa opýtať na kolieska, sú pogumované? Nechýba na ňom regulátor sania? Dobre sa s ním vysávajú aj koberce? Ďakujem.
@sovica prosím ťa,stále si spokojná stým vysávačom? Ja som objednala tiež Philips bezsackovy a Elektrolux sackovy a neviem sa rozhodnúť.
@tyrkysova_kobyla aj my mame tento, 5 rokov slape ako kral. Mam dva filtre, ked jeden mokry, mam v zaohe.
@julinka2406 Áno, stále som spokojná a nemenila by som. Len ja mám starší model (foto nižšie - nie je teraz umytý, vysávala som). Treba sa oň starať, ako som napísala vyššie, čiže pravidelne čistiť filter, aby vysávač dobre vysával - mal výkon. Keď je zanesený filter, tak to hneď cítiť. Ja to už poznám na zvuku, kedy treba filter prečistiť (hlavne tú penu).
@suanee bezsackovy uz nikdy viac, mwla som 2,po parrazoch to prestalo tahat, cele zle, niet bad klasiku