Ahojte,
Prosím vás, tie ktoré ste riešili výmenu vchodových bytových dverí za cca posledný rok, napísali by ste mi pre akú firmu ste sa rozhodli, spokojnosť a cca cenovú reláciu?
Dôležité je pre nás kvalitné odhlučnenie z chodby, slušná protipožiarna ochrana.
Najviac nás zatiaľ zaujali dvere Sherlock, z hľadiska dobrých recenzií a o niečo lepších cien Securido.
Viem, že som na koňovi, no snáď môžem, keďže sa tu v poslednej dobre rieši naozaj všetko 🙂
Ďakujem
@alenamihal Ďakujem, Adlo poznám, je to záruka kvality, no ceny majú veľmi vysoké a to ma troška odrádza. Síce áno, ta kvalitu si človek priplatí, ešte nato mrknem 🙂
Ja mam v ramci viacerych bytov Sherlock a som spokojna. S prvymi sa raz vyskytol problem, prisli ihned a opravili ako reklamaciu. Od tej doby nic, cca 20r.
nie je to par mesiacov ale par rokov, rozhodovali sme sa medzi sherlock a adlo,a dali sme sherlock. jednak lepsi pristup a bol u nas predtym zamocnik (zabuchnute dvere) a tiez odporucil sherlock.
montaz nam domrvili, ale prisli a vymenili cele dvere.
s dverami sme spokojní už asi 6rokov
Adlo, som spokojná
Pozeram, ze sherlock skoncil v SR, CR i Madarsku... Ake dvere si si nakoniec vybrala?
@ikonica Ahoj, nechala som to na manžela (ja ležím so zapalom pľúc, tak som to akosi vyhodila z hlavy). Ďakujem za info. Práve pozerám, že u nás v TN je daná pobočka stále, len zmenili názov a robia s dverami značky Fornox a Profil. Celkom ma to zaujalo, lebo obe sú to slovenské značky.
Mame Aldo jeden rok. Priplatili sme si aby sme nepoculi psov od susedov. Nejakych 1300 tusim stali.
Skus kuknut na ADLO ...my mame od nich dvere ,ale to uz je skoro 8 rokov a kvalita super...kvalita je TOP