Bezpečnostné poistky na skrinky

jazula
12. jan 2022

Ahojte, bábo objavuje čaro pohybu vpred 😉. Mohli by ste mi prosím odporučiť bezpečnostné poistky na dvierka skriniek a šuflíky, ktoré sa vám osvedčili? Ideálne také, ktoré sa potom dajú odstrániť bez viditeľného poškodenia skriniek…

damiana1992
12. jan 2022

Pripnem sa lebo tie naše nám vydržali na jedno použitie🙈

katkamatka7
12. jan 2022

@jazula Provizórne sme použili lepiace pásky. Stále držia.

evaachesa
12. jan 2022

Máme tieto a sú perfektné. Hlavne neviditeľné 😄
https://m.aliexpress.com/item/4000749275437.htm...

zuzanka.zuzu
12. jan 2022

žiadne. v tomto mi dosť výrazne pomohla korona - tiež by som premotivovane kupovala všetko od výmyslu, našťastie všetko bolo v tom čase zatvorené alebo sa nesmelo predávať. dieťa žije a vie, že si môže pricviknúť pršteky resp. že niečo nesmie vyťahovať 🙂 ono treba učiť od mala lebo potom sa tu niektoré čudujú, keď idú na návštevu a dieťa vyťahuje šuplíky - ono nevie, že nesmie, nemalo sa to doma kde naučiť 🙈

selest
12. jan 2022

Mame vsade magneticke, su prisrobovane zvnutra a zvonku ich vobec nevidiet.

evaachesa
12. jan 2022

@zuzanka.zuzu ono tie poistky sa nevolajú bezpečnostné len tak zo srandy 😉 nikto hádam nechce aby sa dieťaťu niečo stalo alebo zničilo niečo veľmi cenné 🤷. Nemám takto poistené úplne všetko, no ozaj len to najdôležitejšie čo by mohlo privodiť nemilé prekvapenie 😒

andreatytler
13. jan 2022

@jazula My mame skoro vsade kde treba tieto. Je to lepene a sice sa to po roku zacalo same odliepat ale vtedy uz bol nauceny.
https://www.ikea.com/sk/sk/p/undvika-multifunkc...

31silvia12
13. jan 2022

@jazula aj nam sa osvedcili magneticke..su super

jazula
autor
13. jan 2022

@evaachesa Tie vyzerajú super, ďakujem za tip 🙂

jazula
autor
13. jan 2022

@andreatytler Tieto som pozerala, len nie všade by som ich vedela dať a nevidno na skrinke poškodenie, keď sa odlepia?

jazula
autor
13. jan 2022

@zuzanka.zuzu Tak každá domácnosť je iná a každý si vyhodnotí, či niečo potrebuje zabezpečiť alebo nie 😉. Kľudne budem malú učiť pravidlá na skrinke s hrncami alebo spoločenskými hrami, ale zdá sa mi zbytočné riskovať, že kým budem na wc alebo v kuchyni, nejakým zázrakom na seba prevráti železnú kotúčovú premietačku 🤷🏼‍♀️.

evaachesa
13. jan 2022

@jazula tieto poistky majú výhodu že ich vieš mať aj odistené ak už nepotrebuješ zatvárať a nemusíš ich odlepovať. Tento šuflík s hrncami už nezatváram napríklad. Takto je to odistené.

evaachesa
13. jan 2022

@jazula a takto to je zaistené, čiže keď šuflík teraz zatvorím, musím priložiť magnet 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andreatytler
13. jan 2022

@jazula To je pravda... na niektorych miestach sa nedali nainstalovat. Kupila som z Ikei aj tie co sa davaju do suplika ale tie vobec nefungovali... boli prilis slabe, alebo dieta prilis silne.🙂
Nie, nevidela som ziadne poskodenie po odlepeni.

simca06022011
13. jan 2022

No na neter dali aj magneticke a nefungovali, my sme mali uchytky na suflikoch a teda davala som take z vonku (ako zamka) a mne to mala ako zacala chodit vsetko vedela otvorit. Cize co pomohlo? V obyvacke som vylozila vsetko nebezpecne mimo dostah, aj z tych par suflikov, spodne pradlo a pdobne srandicky v suflikoch ju nikdy nezaujimali, tam nechodila. Na kuchynske "dvere" som dala zabranu a do kuchyne nechodila - to bolo NAJ riesenie. V spalni satnove skrine som musela zabezpecit riadnym zamkom na bicykle lebo tam mi vyhadzovala cele regale veci na zem, kam dotiahla... (VAZNE, jedina super ekonomicka vec, ktoru proste dieta neobabre).
Podla mna si to len musis vyskusat, mozno NIC ti nebude treba, nie kazde dieta tie sufliky zaujmu. CO som vsade pouzivala boli tie plastove stupliky do elektr. zasuviek.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jazula
autor
13. jan 2022

@beata_k Ďakujem 🙂

jazula
autor
13. jan 2022

@simca06022011 Je mi jasné, že každé dieťa je iné, tak uvidíme, možno fakt nič nebude treba. Ale partner má pár kúskov video a zvukotechniky, ktoré sú dosť ťažké, takže ich nemôžme veľmi dať vysoko. A samozrejme dieťa zatiaľ javí najväčší záujem o hi-fi a gramofón 😂. Tak tú skrinku s technikou radšej preventívne zabezpečím, nech na seba niečo nestiahne…

simca06022011
13. jan 2022

@jazula tak to sme mali aj my,ale kedze su take tazke ze to ja ledva zdvihnem ked upratujem tak to si na seba dieta nestihane. To by som zavrela skor preto, aby to neposkodilo dieta, neposkriabalo atd (nasa Pioneer plazma dostala skrabance od detksej metly :DDD). Ak je to jedna takato skrina, tak na to aj lepiaca paska staci. To nam ani s nabytkom nic neurobilo (mala som pasku na jednej policke, kde sme mali DVDcko, lebo ta polica sa nam posuvala dopredu dozadu a vkuse to vypadlo cele ked sa do toho niekto oprel :D)

tata1401
4. apr 2024

Otváram tému, potrebujem poradiť ako ich dať dole, už ich nepotrebujeme🙈a bojím sa to dáko silou, či to nepoškodí fóliu na dvierkach