Máte niektorá bezdrotovy vysávač, môžete nejaký odporučiť do 70-80€?
My máme za cca 150 eur. Po roku odišla baterka, že vydrží vysávať tak 10 minút. A slabo berie kamienky, smeti. Teda keď dovysavas vypadava to spať
@tinaslukaskom ja mam Bosch, nebol drahy, tusim tak ako pises, ale teda nenahradi to nornalny vysavac. Akoze pozbiera omrvinky v kuchyni, vela vyuzivam len tu rucnu cast, ktora sa da odpojit, vysavam nim gauc, filtre v susicke (tie hrube casti jasne ze rukou odoberiem a tak len tie zvysky). Nie je to zla vec, ale necakaj teda taky saci vykon, ako ma riadny vysavac
@tinaslukaskom my mame bosch, ale stal cca 150€...tie lacnejsie mali slaby vykon...tento vysava super, ale vydrzi cca 3 roky, potom uz je slaba baterka...nova, neoriginalna stala 50€, originalna 80€
@tinaslukaskom mame ho doma už cez rok a je super, teraz sme ho kúpili aj mame, dokonca aj svieti takže vždy zastriem a vysávam najradšej v prítmí, aspoň pekne vidím jak to berie a nevieme si ho vynachváliť.
@noami12 A aký máš?
@tinaslukaskom ja mam ETA za 110 v akcii a som spokojná
za tu cenu ci zozenies kvalitu, to si netrufam ani len tipnut, vysavac je taka vec, do ktorej sa oplati dat aj viacej penazi, ja mam od philipsu a teda ten je velmi fajn, nemam problem s nicim, je to akoby tri v jednom, takze paradicka 🙂
Mamine som kupovala Bosch, ten stál okolo 130 euro, ale super za tie peniaze. Pôvodne som pozerala ešte drahší a iný typ, ale myslím, že toto je super, aj kvalita aj cena, že som jej dobre kúpila a keď vidím, že ho používa skoro stále, o to väčšiu radosť mám 😀
Ak myslíš ten tyčový tak za 80€ to asi nebude bohviečo podľa mňa