Ahojte. Ma niekto prosím vás nejaké bližšie ohľadom olejov doTERRA a BEWIT? Vraj to volakedy bola jedna spoločnosť akurát sa rozdelili. Len teraz majú veľké cenové rozdiely.
Ďakujem
@lindusss2016 veľmi pekne ďakujem za info. Som tam už registrovaná, len teda mi neislo do hlavy tie cenové rozdiely
@dancitaa tak este by som sa pozrela na to, ci je to ozaj nejaka aromaterapeutka s relevantnym vzdelanim, alebo len predajkyna produktov 🤷
@dancitaa cenove rozdiely su len marketing a cenova politika, rozdiel v kvalite nehladaj. Niektore produkty sa podarilo zazmluvnit bewitu priamo u vyrobcov a nejdu cez dalsi clanok, takze preto aj dobra cena. Napr.zeleny jacmen tak je
@petrazaj presne ako napisala @mariennka... Je to len legislativa. Ked si pozries zlozenie Kadidla bewit a Kadidla od doterry, bude takmer totozne. Takmer pisem len preto, ze zlozenie sa mierne lisi uz aj vtedy, ked rastlina rastie v inom podnebnom pasme, ci sa zbiera v inom rocnom obdobi. Bewit tam ma vsetky piktogramy, aby boli pravne kryti, nic viac, nic menej. Legislativa v celej EU nedovoluje uzivat esencialne oleje vnutorne a to od ziadnej znacky!!! Tie iste oleje vsak mozu veselo uzivat vnutorne v USA. Naozaj to nevypoveda nic o kvalite ci zlozeni vyrobku. Ja som napr.bola v sidle bewit a osobne som sa rozpravala s panom Černotom - majitelom a zakladatelom spolocnosti a je to clovek, ktory naozaj veri tomu, co vyraba a distribuuje dalej do sveta. Zaujima sa o zlozenie kazdeho jedneho vyrobku, co maju. Nepripusta ani len konzervanty, stabilizatory, regulatory kyslosti, ktore veselo akceptuju v inych "bio" firmach ako Forever, LR a pod... Napr. na zelene potraviny maju toho isteho dodavatela ako green way.
Bewit ma podľa mňa kvalitne prirodne produkty, je tam toho dosť v ponuke a našla som tam výrobky čo mi pomohli.
Každý ma možnosť si vybrať čo
Mu vyhovuje ☺️
Tiez som spokojna s bewit. Treba odskusat. Clovek tam nemusi platit clenstvo rocne. Staci sa raz registrovat a funguje uz stale na konte. Oleje mam odskusane rozne aj jednodruhove aj viaczlozkove. Pri chorobach mam uz tiez osvedcene.
https://mybewit.com/r/Bewit_produkty
to máš odkiaľ,túto info? Bewit je česká firma. Doterra je predražená.