Bewit verzus doTERRA

dancitaa
8. máj 2024

Ahojte. Ma niekto prosím vás nejaké bližšie ohľadom olejov doTERRA a BEWIT? Vraj to volakedy bola jedna spoločnosť akurát sa rozdelili. Len teraz majú veľké cenové rozdiely.

Ďakujem

rozculena
8. máj 2024

to máš odkiaľ,túto info? Bewit je česká firma. Doterra je predražená.

lindusss2016
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dancitaa
autor
9. máj 2024

@rozculena od aromaterapeutky z Bewit

dancitaa
autor
9. máj 2024

@lindusss2016 veľmi pekne ďakujem za info. Som tam už registrovaná, len teda mi neislo do hlavy tie cenové rozdiely

lindusss2016
9. máj 2024

@dancitaa tak este by som sa pozrela na to, ci je to ozaj nejaka aromaterapeutka s relevantnym vzdelanim, alebo len predajkyna produktov 🤷

lindusss2016
9. máj 2024

@dancitaa cenove rozdiely su len marketing a cenova politika, rozdiel v kvalite nehladaj. Niektore produkty sa podarilo zazmluvnit bewitu priamo u vyrobcov a nejdu cez dalsi clanok, takze preto aj dobra cena. Napr.zeleny jacmen tak je

rozculena
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marriennka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petrazaj
25. sep 2024

A co na toto hovorite? Znie to zle. U doterra to nie je a ma silnejsiu vonu.

marriennka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindusss2016
25. sep 2024

@petrazaj presne ako napisala @mariennka... Je to len legislativa. Ked si pozries zlozenie Kadidla bewit a Kadidla od doterry, bude takmer totozne. Takmer pisem len preto, ze zlozenie sa mierne lisi uz aj vtedy, ked rastlina rastie v inom podnebnom pasme, ci sa zbiera v inom rocnom obdobi. Bewit tam ma vsetky piktogramy, aby boli pravne kryti, nic viac, nic menej. Legislativa v celej EU nedovoluje uzivat esencialne oleje vnutorne a to od ziadnej znacky!!! Tie iste oleje vsak mozu veselo uzivat vnutorne v USA. Naozaj to nevypoveda nic o kvalite ci zlozeni vyrobku. Ja som napr.bola v sidle bewit a osobne som sa rozpravala s panom Černotom - majitelom a zakladatelom spolocnosti a je to clovek, ktory naozaj veri tomu, co vyraba a distribuuje dalej do sveta. Zaujima sa o zlozenie kazdeho jedneho vyrobku, co maju. Nepripusta ani len konzervanty, stabilizatory, regulatory kyslosti, ktore veselo akceptuju v inych "bio" firmach ako Forever, LR a pod... Napr. na zelene potraviny maju toho isteho dodavatela ako green way.

ber8uska8
10. okt 2024

Bewit ma podľa mňa kvalitne prirodne produkty, je tam toho dosť v ponuke a našla som tam výrobky čo mi pomohli.
Každý ma možnosť si vybrať čo
Mu vyhovuje ☺️

https://bewit.love/sk/vyber-zbozi/?i=cgqnf9w6mt...

vejja1
28. okt 2024

Tiez som spokojna s bewit. Treba odskusat. Clovek tam nemusi platit clenstvo rocne. Staci sa raz registrovat a funguje uz stale na konte. Oleje mam odskusane rozne aj jednodruhove aj viaczlozkove. Pri chorobach mam uz tiez osvedcene.
https://mybewit.com/r/Bewit_produkty