Bazénový alarm - skúsenosti

michala11111
6. júl 2023

Ahojte prosím má niekto skúsenosti ako ste spokojní aký máte? Máme 4 ročného vymyselneho syna a bojíme sa že na okamih odbehne a vyštvera sa na nadzemny bazén a utopí sa. Preto rozmýšľame ako tomu zabrániť

anjelicek26
6. júl 2023

Kamoska ma, ale reaguje to na kazdeho vtaka, zabu, vevericu,, co sa dojde napit... a je to brutal zvuk no... Davajte schodiky prec, to je najefektivnejsie a samozrejme dozor dozor dozor.

michala11111
autor
6. júl 2023

@anjelicek26 no schodíky dáme jasné preč, ale on je silný a vymyselny je vyšší od neho a prutom sa tam vie nadvihnut

macekovam
6. júl 2023

je nejako mentalne oslabeny? ved 4 rocne dieta uz vie co znamena zakaz...ci sa stym este nikdy nestretol?

jakubkoanjelik
6. júl 2023

@macekovam môžeš zakazovať a vysvetľovať do nemoty celé dni, jedna nestrážená chvíľa a dieťa to využije a to nemusí byť vôbec mentálne oslabené. Veď bazén je lákadlo.

hipuska
6. júl 2023

@macekovam och, zjavne nemáš deti, či? A lepšie je vždy prechádzať ako potom znášať dôsledky.

macekovam
6. júl 2023

@jakubkoanjelik tak co z toho vyplyva? mat oci na stopkach... stale.. nonstop... kedze je to u nich tak ako autorka pise... v ich pripade by som sa spolahla len na 100% dozor...

palicka
24. júl 2023

@michala11111 my sme prero sali kupolu, to prestresenie a da sa uzamknut

yanni
24. júl 2023

Mame tiez bazen, niekolko deti a ano, to najmladsie ma 4 roky a je tiez vymyselnicka. Aaaaale od malicka vie, co ano a no nie, co je nebezpecne atd. A si dieta ucila od upöneho malicka, vysvetlovala, tak 4 rocne zdrave dieta uz m,usis pochipit, ze tam nie, ekd nie si na blizku. Po dalsie, naucit dieta (ale potiadne) plavat. A vediet sa "zachranit" - to sa nauci uz aj rocne dieta. Ten alarm neviem v realy, videla som k tomu len video ale ako kazda technika, zlyhava aj to. POdobne ako monitory dychu a podobne. Prave v tej situacii, ked ma fungovat, fungovat nebude.