Nemáme záhradu ani vanu čiže ostáva nám len schladiť dieťa doma v byte, robite to niekto tak ze do detského bazenika dáte 2cm vody, dieťa nech sa osviezi a dáte ho na zem v obývačke? Ci som veľmi naivná a voda bude komplet všade? Poraďte mi prosím
Nemate balkon? Obyvacka nie je dobry napad podla mna..ja som doobeda, kym som varila davala detim detslu vsnivlu s vodou na balkon..poobede tam uz svietili slnko, to sme chodili von/na kupalisko
ja som tak davala ale pozor ak mate laminatovu podlahu moze napucat. na spodok som dala igelitovu plachtu a deti mali radost
@dadis nemáme ani balkón
Úplne v pohode...dookola daj uteráky a pod uteráky igelit 🙂
tak si daj bazénik do sprcháča alebo sa proste vyberte na kúpalisko, no do žiadnej inej miestnosti by som ho nedávala, lebo aj tie 2cm vody budeš mať proste všade
Mozno aj 2 bazeniky - mensi vo vacsom - by bola moznost.
Do obývačky? Nemáte balkón?
ja som davala klasicku vanicku na kupanie do chodby, predsa len ma vyssie okraje.. pod nu uterak.. ale davala som do chodby, kde mame vinyl 😊
Voda bude vsade. Ja som dala bazen na balkon ao chvilu tiekla voda dole balkonom. 🤦♀️
Schlad ho vo vani.
voda bude po celom byte, radsej do vane/sprchoveho kuta
Ako keď nemám balkón a záhradu tak namiesto bazéna v obývačke dam proste dieta do vane. Načo si robiť zbytočne problemy s vodou všade.
Ked sme bolj na byte som tak robila v obyvacke dva cm voda a dala som.bazenik na penovu podlozku co sme mali, na ktorej sa hraval 🙂
Normalne vanicku do obyvacky, tiez mame maloizbak a vobec nebola potopa.Na balkon sa nedalo lebo tam cely den pecie. Na tu trosku vody co aj nahodou skoncila mimo vanicky stacil jeden stary uterak.
Su bazeniky s priemerom 60 cm. Ten do sprchaca vojde alebo do kupelne aj ked je mala. A videla som kupat detvaky pred bytovkou vo vanicke pod stromom. Bolo to mile a nik s tym nemal problem. Dokonca aj tetusky si pochvalovali lebo deti potom polievali stromy. Boli to 2-3 rocne deturence a bola to zabava pozerat ako sa bavia.
Moje deti narobia bordel, aj ked im dam konzervu s 1.5 dcl vody na malovanie stetcom vodou ... macaju si v tom ponozky, prelievaju to, stetcom si maluju na nohu. Bazenik by bol konecna... to radsej do vane
Osprchuj vo vani. Bazen pred dom.
Kľudne to tak urob. Ja som tak synovi nachystala v obývačke bazenik. Pod neho som na laminátovú podlahu dala deku aby vsiakla vyčapanú vodu.
osuska, bazenik, malicko vody, stastne dieta, voda sa utrie
Kludne daj,len daj pod bazen bud igelitovu alebo celtovu plachtu alebo aspon deku,nech zachyti naspliechanu vodu.
Ked boli decka mensie, kupila som kosik na pradlo a vlozila ho ako vanicku do sprchoveho kuta, deckam dala hubky, penu do kupela alebo farbicky a hodinu som nevedela, ze mam deti, malovali umyvali…aj sa schladili
Veď skús, ja som tak občas dávala do kuchyne, keď som nechcela otvárať dvere na balkón, aby nenabehlo dnu teplo. Len daj pod to niečo nepremokavé.
Voda bude uplne vsade...daj uterak, na to bazenik - ale bud na balkone alebo v kuchyni, kde mas proste dlazbu...v obyvacke kde je koberec ci plavacka je to taky blbsi napad...