Ahojte prosim Vas ma niekto skusenosti s oblieckami s materialu bavlneny saten? Este som take nemala a chcem ich objednat cez internet 🙈 len nemam ziadne akusenoati a neviem ani aka to je latka 🤣 da sa pod tym spat? Neni to taka smyklava latka 🤣 ci ako to nazvat dakujem 🙂
Dakujem pekne sa vysvetlenie.. aj som myslela ze to bude nieco kvalitnejsie kedze aj cena je trosku vyssia.. 🙂
A prosim Vas objednavate cez internet ak ano mate aj odporucane stranky ?
Sú výborné my ich pouzivame.
Menej sa na tom držia chlpy od psa ako.na obyčajnej bavlne 😂
Skvele obliecky. Saten je vobec moja oblubena latka. Krasna, leskla, hladucka na dotyk. Akurat v lete mozu byt trochu teple lebo je to velmi husto tkane.
Periem na 60 a raz za cas na 90 a je to OK.
Mam také od Matejovsky a su uzasne, urcite ber 🙂
Akurát včera som našla krásne a dumala čo to bude za materiál a presné ešte aj stali trojnásobok čo bežne 🙂
@evkamotka aj ja by som chcela prave od Matejovsky len stoja troosku vela 🙈
su vyborne, vobec nie klzke
bavlneny saten je velmi prijemny, je hladko tkany, ale stale je to balvna, cize nei ej tak leskly, az tak moc klzky a a ni tak chladivy.
Matdjovsky má fajn. Aj my máme niekoľko od nich.
Nie je to žiadna umelina, je to bavlna, len je inak tkaná. Pri klasickej látke nás tkané do klasickej "siete", pri bavlnenom satene je to tkané hustejšie, a iným spôsobom .
Ano su drahsie ale citit tu kvalitu. Fakt velmi prijemne
@trema Saten je vzor akym sa vlakna tkaju. Akykolvek material moze byt tkany do satenu.
Ja uz len take pouzivam, nakolko sa dobre udrzuju a netreba ich ani zehlit. Vyskusala som obycajnu bavlnu aj damasek ale tieto su podla mna najlepsie.
U nás sú tiež najobľúbenejšie...kupujem v Scan Quilte
Kúpila som v jysk zlacnené, v Rakúsku v Xxxlutz a v Mobelixe.
nie je to klzke, je to kvalitna bavlnena obliecka - to co by clovek od bavlny cakal, rozdiel s beznou/obycajnou bavlnenou oblieckou je taky, ze bavlneny saten je hustejsie tkana textilia, cize kvalitnejsia..spi sa pod tym velmi dobre