Balkónové sedenie

elementissa
3. sep 2022

Pekný deň dámy. Chcela by som sa spýtať na vaše skúsenosti s online predajcami a eshopmi odkiaľ ste spokojné s balkonovymi/záhradnymi zostavami.
Zariadzujem balkón a našla som množstvo krásnych setov za rozumné ceny (do 300€) na stránke VidaXL, skoro všetky hľadané položky mi vyplulo od nich. Problém je, že firma má banku v Holandsku a podľa recenzií, čo som čítala, sú to podvodníci. Dodanie si píšu do 4 dní, ale stovky ľudí sa sťažovali, že tovar nedostali mesiace, na infolinke ich iba odpinkali, že o ich objednávke nič nevedia, nevracajú naspäť peniaze, každá druhá recenzia bola, že tovar prišiel poškodený hoci krabica bola ok. Našla som niektoré pekné modely aj na Mall.sk, avšak akurát čítam spotrebiteľský test a recenzie na tohto predajcu a bohužiaľ, 95% z nich je negatívnych (nevybavené reklamácie, doslova zákazníkov okradli, nesplnenie dodacej lehoty, poškodený tovar atď). Cez mall.sk som objednávala niekoľko krát, ale len sprostosti - plienky, panvice... Za pár korún a čo sa v skutočnosti nedá pokaziť. Ak už idem kupovať niečo za 250+, chcela by som zábezpeku toho, že tovar dostanem, že príde nepoškodený a v prípade potrebnej reklamácie dostanem peniaze späť.

Chcela by som ratanovu súpravu, nič drevené. Ešte kov by mohol byť, ale žiadne tie starosvetske vyrezávané kovy s kvetinkami a pod :D pre predstavu prikladám obrázok môjho prvého výberu. Ak máte dobrú skúsenosť s nejakým obchodom, budem vďačná za tip 🙂 ďakujem

jaja20
3. sep 2022

Pozri Biano. Minulý rok som od nich kupovala ratanový nábytok na záhradu.

macikovaiveta
3. sep 2022

@elementissa myslíš , že to bude pohodlne ?

elementissa
autor
3. sep 2022

@macikovaiveta neviem, mne príde ratanový nábytok pohodlný vo všeobecnosti. A keď by nebol, nahadzem vankúše, myslím, že to je najmenej. Príde mi to určite pohodlnejšie ako tie plastové skladacie stoličky alebo drevený nábytok.

elementissa
autor
3. sep 2022

@jaja20 a za koľko si kupovala? Dáš značku? Lebo na Biano nájdeš tisícky produktov. Tade som konkrétne našla aj toto sedenie od predajcu VidaXL, Biano je iba zhromazovac, rovnako ako Favi- presunie ťa do e-shopu daného predajcu.

luccija
3. sep 2022

@elementissa podobne som videla v xxlutz, ale ja som objednavala z vida xl hojdacie lezadlo a vsetko prislo ako malo.

jaja20
3. sep 2022

@elementissa Značku som vôbec neriešila, ale kupovala som takéto podobné, stálo do 200 euro a dokúpila som ešte takýto stolík za 20 euro,lebo tie stoličky mám zvlášť a sedačku s tým druhým stolíkom umiestnenú tiež zvlášť.

jaja20
3. sep 2022

@elementissa Takýto typ mám. Mali ich v rôznych farbách.

roxanna
3. sep 2022

No, ja som z vidaxl dávnejšie objednávala kreslo.
Prišlo. Druhá vec je, že po častiach v dvoch zasielkach, jedna pred vianocami, druhá po vianociach. Najprv spodok a potom operadlo.
Cesta zásielok sa dala sledovať cez nejaký link, čo poslali, tak sme vlastne zistili, že to kreslo nie je kompletne a príde druhá cast

maria1989
4. sep 2022

@elementissa este porozmyslaj, ci nechces taky typ, ktory ma aj na boku nieco na opretie ruk, ked si chces posediet dlhsie.